PB Els Tamarells, la nostra penya guanya el Torneig Festes de Campos

15 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Equip PB Els Tamarells La PB Els Tamarells va guanyar el segon torneig de la temporada, aquest vegada fou coincidint amb les Festes Mare de Deu d’Agost a Campos, on hi participaren a mĂ©s dels blaugranes la Penya Mallorquinista Es Vici, la Penya Madridista de Campos i un equip de Sa RĂ pita.

  L’equip dirigit per Joan Mas va formar amb Silvestre Garcias, Xisco Amor, Tomeu Estelrich, Miquel Vila, Tomeu Covas, Llorenç Dalmau, Antoni Vidal, Antoni Roig, Antoni Riera, Miquel Roig, Antoni Bonet i Jaume Vidal.

  En la primera semifinal, la PB Els Tamarells s’imposava per 8-0 a la Penya Mallorquinista, amb els gols de Llorenç Dalmau (2), Antoni Vidal (2), Tomeu Estelrich, Antoni Bonet, Miquel Vila, i un en prĂČpia porta.

  En l’altra semifinal la Penya Madridista s’imposava per 4-1 a Sa Ràpita, anotant Mateu Lladó (3) i Diego els gols dels blancs, mentre Angel marcava pels rapiters.

  En el tercer i quart lloc, Sa Ràpita es va imposar a la Penya Mallorquinista per 4-1. I el partit esperat fou la final, barcelonistes i madridistes, guanyant la PB Els Tamarells per 4-1, on un dels jugadors més destacats fou Miquel Vila, autor de dos gols, afegits als de Llorenç Dalmau i Toni Roig. Acabat el torneig hi hagué entrega de trofeus i sopar en el mateix camp de futbol.

  El proper dia 24 la PB Els Tamarells disputarĂ  el Torneig Interpenyes Festes de Sant AgustĂ­ de Felanitx, un quadrangular que començarĂ  a les 17h.30’ amb la participaciĂł de la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya San MamĂ©s, la Penya Madridista Fusion CafĂš i la nostra barcelonista.

  Veniu a animar als nostres jugadors, tots units fem força !!

La Junta Directiva

Banqueta barcelonista Entrega primer classificat Entrega quart classificat Entrega segon classificat Entrega tercer classificat Equip de Sa RĂ pita Jaume Vidal, vicepresident de la penya Miquel Roig, capitĂ  barcelonista Xisco Andreu, president de la Penya Madridista, i Jaume Vidal, vicepresident de la Penya Barcelonista

Comentarios cerrados