Conclusions del Congrés de Futbol Base

10 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaUna comissiĂł de representants dels estaments federatius estĂ  elaborant un Codi Ètic per presentar als clubs. AixĂ­ ho va decidir l’Assemblea General seguint les conclusions del I CongrĂ©s de Futbol Base celebrat el mes de juny.

A la comissiĂł, presidida per Miquel Bestard, hi ha reprentants dels clubs (Amedeo Spadaro i Xavier Morell), del ComitĂš d’Àrbitres (FĂ©lix Guerrero), dels entrenadors (Pep SansĂł, Javi Herreros i Biel Gelabert) i de la Universitat (Àlex GarcĂ­a).
Tots ells varen participar en el I CongrĂ©s de Futbol Base, com a ponents i com a membres de les taules de feina, i per tant conĂšixen be les conclusions que d’allĂ  se varen treure.
El Codi Ètic enumerarĂ  una sĂšrie de normes de bon comportament perquĂš els clubs s’hi adheresquin. Les normes aniran dirigides a directius, a entrenadors, a Ă rbitres i a familliars dels federats. Tal com se va dir en el CongrĂ©s, l’objectiu Ă©s evitar espectacles antiesportius com els que se varen viure en el Futbol Base la temporada passada.

Comentarios cerrados