Gabellins a la Viking 859 de Cala Rajada

9 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria:

viking_capdepera18El passat 4 d’agost se va celebrar, a  Cala Rajada, la primera prova de la Viking 859 Challenge (les altres proves d’aquesta competició són VIKING 859 Pollença, dia 27 d’agost, i  VIKING 859 Alcúdia (dia 9 de setembre), amb la participació de 50 esportistes, entre d’ells un grup de gabellins.

La cursa de 14 quilòmetres,  alterna trams de natació i de carrera ( 2,5 de natació i  11,5 de carrera). Ens han comentat que és una prova prou dura. Els participants han valorat molt positivament aquesta primera edició feta a Cala Rajada, tant pel que fa a l’organització, com pel voluntariat i el traçat.

viking_capdepera3

Els guanyador absolut va ser Toni Salas (temps 1:36:35), seguit de Toni Constestí  (1:36:35) i Lorenzo Alou (1:37:47). Pel que fa a la categoria femenina, la primera va ser Ma Lluc Gascuña (1:39_32) , seguida de Pili Florit (1;54;36) i  tercera, la gabellina Feriel Rabaï Ladaria (1:56:50).

Pel que fa als corredors gabellins aquests són les seves classificacions i temps:

8è Tomàs Vizueta, amb un temps de 1:42:33.
11è, Lucas Maggro , amb un temps de 1:45:51.
26è Feriel Rabaï Ladaria, amb un temps de 1:56:50 (tercera femenina)