Primers Moviments del C.E.CAMPOS

21 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

camposEl CE Campos ja ha començat a fer feina en la confecciĂł del primer equip i ja s’han fet les primeres renovacions i fitxatges, aixĂ­ com l’elecciĂł del cos tĂšcnic, per si Ă©s possible tornar a la Tercera DivisiĂł, categoria que es va perdre la temporada passada.

La primera passa ha estat l’elecciĂł del cos tĂšcnic que conduirĂ  a l’equip la temporada 2017/18 i la direcciĂł esportiva ha confiat i apostat per gent que coneix bĂ© el Club com Ă©s el tĂ ndem Tomeu Obrador i Toni Burguera,

DesprĂ©s el Club tambĂ© ha apostat per tenir el mĂ xim de jugadors campaners o bĂ© formats al planter campaner o amb trajectĂČria al Campos i amb aquesta lĂ­nia s’estĂ  fent feina, sense renunciar a incorporar jugadors de qualitat que no cumpleixin aquests requisits.

Podem anunciar les primeres renovacions de jugadors importants per la seva qualitat i veterania i que donaran un plus molt important a l’equip dins la categoria de preferent com sĂłn el porter Toni Mas, el central Josep GarĂ­ i el polivalent Miquel FernĂĄndez. TambĂ© i en la lĂ­nia marcada abans s’han renovat als jugadors Zacka i Tomeu Ballester.que aportaran la seva joventut i qualitat al grup.

DesprĂ©s podem assenyalar com a noves incorporacions i que suposa tornar al seu club d’origen, als davanters Toni Bonet, desprĂ©s d’haver jugat amb el Lloseta de 2B i ja recuperat d’una important lesiĂł i de SebastiĂ  Pons, un cop acabat el seu pas pel futbol formatiu del Mallorca. TambĂ© retornen a la disciplina campanera Biel Adrover, jove central format en el planter, Miquel Àngel Rigo, desprĂ©s del seu pas pel DivisiĂł d’Honor del Manacor i Toni Servera, per aportar els seus gols. I ja per acabar, assenyalar la incorporaciĂł de Dani Pascual, procedent de La UniĂłn.la direcciĂł esportiva segueix fent feina per anar formant l’equip i maneja una llista de sis o set noms que augumentaran la qualitat de la plantilla que defensarĂ  els colors del CE Campos la propera temporada.

Biel Sastre
C.E.Campos

Comentarios cerrados