L’Institut Municipal de l’Esport (IME) arrenca l’estiu amb el programa «Nordic walking a la fresca»

20 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

0_108696_1Aquest divendres, 23 de Juny, arrenca la primera jornada de Nordic Walking a la fresca al parc de la Mar. El programa inclou cinc jornades d’iniciació al nordic walking, que es duran a terme entre els mesos de juny i setembre, a l’aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuïta i l’organització posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar aquesta activitat al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

El nordic walking és una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents lloc de Palma:

  • Divendres 23 de juny a les 19:30 h: parc de la Mar + passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’Oficina d’Informació Turística del parc de la Mar.
  • Divendres 28 de juliol a les 19:30 h: platja de la Ciutat Jardí – parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 25 d’agost a les 19:30 h: el Carnatge. El punt de trobada serà davant l’hospital de Sant Joan de Déu.
  • Divendres 15 de setembre a les 19:30 h: Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Dies 23 i 24 de setembre, tot el dia: Fit Salut 2017: Fira del Fitnes, la salut i l’esport, que tindrà lloc al parc de la Mar.

Per a més informació i inscripcions dirigiu un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o a l’inici de la activitat.

Comentarios cerrados