El Futbol Base proclama els Campions a Son Moix

20 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

bramon-20-47-20_gOrganitzada per la FFIB i DIARIO DE MALLORCA, la Festa de Campions de Futbol Base ha guardonat els Campions del Futbol Base en el marc de Son Moix (Iberostar Estadi). Centenars de futbolistes joves i desenes d’equips de totes les categories han rebut els trofeus que els acrediten com a vencedors de les lligues respectives.

Una altra vegada, la simpatĂ­a dels centenars de federats que rebien el reconeixament de la FFIB ha alegrat el camp de Son Moix. Un sector de les grades de l’estadi se va omplir de futbolistes joves i familiars que els acompanyaven.

>>GALERIA DE FOTOS Diario de Mallorca>>

A l’escenari, diversos jugadors mallorquins destacats, directius del Diario de Mallorca, i autoritats esportives que feien entrega de les copes i les medalles. Hi varen acudir RubĂ©n Bover, migcampista del Barnet Football Club; Dani Nieto, davanter del NumĂ ncia; Alpha Dionkou, lateral del Manchester City; Toni MoyĂ , migcampista de l’AtlĂštic de Madrid; Carlos BarrĂłn i Antonio Vadillo, porter i nou tĂšcnic del Palma Futsal; i Cata Thomas, portera de l’Collerense i de la SelecciĂł Espanyola sub-17.

El Diario de Mallorca informarĂĄ amb profusiĂł d’imatges de la Festa del Futbol Base. El diari tambĂ© tĂ© previst publicar un suplement especial sobre aquest esdeveniment esportiu.

 

FFIB

Comentarios cerrados