El Mallorca Cadet, campió de les Illes Balears

5 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

saludo-300x200La Final del Campionat de la categoria Cadet, jugada en el camp de Bunyola aquest diumenge, la va guanyar per la mínima (1-0) el R. Mallorca, amb un gol aconseguit en el minut 2 de partit.

Aliniacions:
 
R. Mallorca: Francisco Verger, Víctor González, Raúl Prada, Pablo Ramón, Miguel Martín, Joan Florit, Pablo Gálvez, Elías Chentouf, Adrià Obrador, Jaume Alba (Sergi Vizcaíno, Sergi Batle i Joan Carbonell).
Atl Balears: Bernat Rosselló, Pallicer Jaume, Sergio Díaz, Mario Sánchez, Enrique Muñoz, Alejandro Perea, Pau Oliver, Marc Hidalgo, Lluís Ramis, Aaron Garrido, Vicente Liébanas (Adrià Vallespir, Kevin Schmidt i Campins Zuehlsdorff).
El gol l’ha marcat Pablo Ramón prácticament en el primer atac mallorquinista, després d’una sèrie de rebots dins l’àrea.
Tan a la primera com a la segona part, i sobretot a la segona, hi ha hagut ocasions de marcar per part dels dos equips, i fins i tot l’Atlètic ha vist com li anulaven un gol per fora de joc. Els dos porters han tengut una actuació destacada en un emocionant partit.
L’àrbitre, José Román Escribano, a pesar d’haver mostrat dues targetes al Balears, ha tengut una actuació sense complicacions.
SEMIFINALS (jugades dissabte):
RCD Mallorca 2 – 0 Portmany
Atl. Balears 1 – 0 Penya Ciutadella

FFIB

Comentarios cerrados