Palma dedica un carrer en homenatge a LluĂ­s Salom

1 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Carrer de LluĂ­s SalomJosĂ© Hila: “És un gest important de la ciutat, totalment merescut. Ara que fa un any de la seva mort era el moment per dir-li a la famĂ­lia que tota la ciutat estĂ  al seu costat”

 

El nou carrer de LluĂ­s Salom estĂ  situat al barri de Nou Llevant, al costat de les pistes esportives del carrer Montevideo

 

Palma, 1 de juny de 2016.- Palma ja compta amb un carrer en memĂČria del pilot de motociclisme palmesĂ  LluĂ­s Salom. El batle de Palma, JosĂ© Hila, i altres membres del Consistori han acompanyat avui a la famĂ­lia del pilot a l’acte de descobriment de la placa que du el nom del carrer, en un acte molt emotiu. L’Ajuntament fa aixĂ­ un homenatge al pilot quan se compleix un any de la seva mort, el passat 3 de juny de 2006 al circuit de MontmelĂł.

 

El batle ha assegurat que “des de la ciutat de Palma volem fer un reconeixement a LluĂ­s Salom i a tota la seva famĂ­lia dedicant-li un carrer, que Ă©s un gest important de la ciutat, que estĂ  totalment merescut. Durant la seva trajectĂČria, tot i que que no va ser molt llarga perque malhauradament va morir massa jove, va fer grans coses i ens va enorgullir a tots els palmesans, amb tots els seus trionfs, la esportivitat, la seva alegria i les ganes de viure” que sempre va mostrar.

 

El batle de Palma tambĂ© ha tengut unes paraules de suport per a la famĂ­lia del pilot, “una famĂ­lia amb molta tradiciĂł a Palma; ara que fa un any de la seva molt era el moment per dir-li a la famĂ­lia que tota la ciutat estĂ  al seu costat”.

El nou carrer LluĂ­s Salom, que fins ara no tenia nom, estĂ  situat al barri de Nou Llevant, al costat de les pistes esportives del carrer Montevideo.

 

A l’acte de descobriment del carrer de LluĂ­s Salom han assistit nombrossos familiars i amics entre ells, els pares i el padrĂ­ del pilot, a mĂ©s de la tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, la regidora de Sanitat i Consum, AntĂČnia Martin, i altres membres de la corporaciĂł municipal. TambĂ© ha estat presents, entre d’altres, la Consellera de Cultura, ParticipaciĂł i Esports, Fanny Tur, i el president de la FederaciĂł Balear de Motociclisme, Pere Mas.

 

Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados