Nou posta a punt de sa Selecci贸 menorquina cadet

29 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Selecci贸-Cadet-Penya-2Ahir聽sa selecci贸 Cadet de Menorca va fer un entreno devant es infantil del Penya Orient, un partit especial per molts dells. Per una banda, el聽Penya Orient ha tancat la temporada 2016/17 juntament amb s鈥檈tapa infantil per en Josep, ha estat un motiu per estar molt satisfets poder-ho fer jugant amb la selecci贸 Cadet de Menorca amb els campions de la categoria cadet.

GALERIA DE FOTOS

A la vegada van poder聽coincidir amb els companys d鈥檈quip en Miquel, en Pere i en David, per altre banda igualment contents per compartir equip amb en Marc i en Victor, i per part del Penya Orient, n鈥橧saac que 茅s un excel路lent porter i avui a tingut que acabar el partit com a jugador i a m茅s ens ha fet un gol.

Text i reportatge gr脿fic: Joan Truyol Cardona

 

Comentarios cerrados