Tres peces importants asseguren la seva continuïtat en el CCE Sant lluis

27 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

P1480904L’equip Regional Preferent aposta per la renovació de tres jugadors, amb diversos ingredients que necessita, convençuts que els aportaran dia a dia i minut a minut, tant dins com fora del terreny de joc. Javier Salvador, Joan Orfila i Toni Vinent aportaran el millor de si l’equip en la temporada que ve.

En primer lloc, el central Joan Orfila, un jugador que la temporada que pràcticament acabem d’acabar, va ser determinant en molts dels partits, físicament un dels millors, aporta experiència i veterania dins el terreny de joc al mateix temps que el seu lideratge. En l’apartat estadístic, el central lluisser va ser el novè jugador més utilitzat de la plantilla per un total de 1215, aportant un tant i una assistència en la parcel·la ofensiva.

La segona de les renovacions és per a un jugador amb caràcter, seguretat en si mateix, agilitat i una posició en el camp clau, la del porter. Javier Salvador, afrontarà el proper any la seva tercera temporada defensant sota pals el portal lluisser. En aquest últim any, Salvador ha estat el porter més utilitzat, per a un total de 2000 minuts en els 25 partits que ha participat.

I finalment, Toni Vinent, una altra jugador que té continuïtat en aquest projecte i que es va incorporar a la primera plantilla després de finalitzar la seva etapa juvenil, ara fa un any. Aporta, atreviment, joventut, serietat, un gran cop de pilota i una fidelitat a uns colors. El rendiment per a la següent temporada s’haurà d’acompanyar d’un creixement personal d’acord a la seva edat, 20 anys. Els seus 1200 minuts sobre el terreny de joc, l’han convertit en el desè jugador amb més minuts de la plantilla.

Foto Jaume Anglada
Foto Jaume Anglada
Foto - CCE Sant Lluis
Foto – CCE Sant Lluis
Foto - sportingdeportivo.wordpress.com
Foto – sportingdeportivo.wordpress.com

Comentarios cerrados