3.000 infants participen a la festa de cloenda de les 16 escoles esportives de l鈥橧ME

27 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Son MoixEls infants han realitzat exhibicions i tornejos durant tot el mat铆 i han participat a les activitats obertes de la segona jornada d鈥檈sport inclusiu i a les activitats complement脿ries

Les activitats s鈥檋an dut a terme al Palau Municipal d鈥橢sports Son Moix i als pavellons de Toni Piz脿 i Joan Segu铆

Palma, 27 de maig de 2017.- L鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport (IME) ha celebrat aquest mat铆 la cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada d鈥檈sport inclusiu amb la participaci贸 de 3000 infants i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d鈥橢sports Son Moix, excepte l鈥檈xhibici贸 de patinatge, que s鈥檋a dut a terme al pavell贸 Joan Segu铆, i l鈥檈xhibici贸 de gimn脿stica r铆tmica, que s鈥檋a realitzat al pavell贸 Toni Piz脿.

 

Els alumnes de les 16 escoles municipals han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal路lacions de l鈥橧ME i als col路legis p煤blics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu s贸n: atletisme, b脿squet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimn脿stica r铆tmica, gimn脿stica esportiva, salts de trampol铆, nataci贸 sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A l鈥檈sdeveniment hi ha assistit el director general d鈥橢sports, Sergio Rodr铆guez,聽 aix铆 com col路laboradors i representants de les diferents escoles esportives , els quals han realitzat una visita a les zones on s鈥檋an dut a terme les exhibicions de les diferents modalitats.

 

Els objectius de les escoles esportives municipals se centren a promocionar les diferents disciplines, introduir valors mitjan莽ant l鈥檈sport i fomentar la iniciaci贸 a les diferents modalitats com a instrument d’h脿bits saludables. Amb aquest esdeveniment s鈥檋an posat en valor l’aprenentatge l煤dic, la participaci贸 i la motivaci贸 dels infants durant el curs escolar, en l铆nia amb l鈥檌mpuls a l鈥檈sport base que desenvolupa l鈥橧ME.

Cal recordar que les escoles d鈥檈xteriors, els pavellons i els col路legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fern谩ndez, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

 

Activitats participatives i II Jornada d鈥橢sport Inclusiu

La II Jornada d鈥橢sport Inclusiu, dirigida per la Fundaci贸 Rudy Fern谩ndez, ha tingut lloc a聽 la fa莽ana del Palau Municipal d鈥橢sports de Son Moix de 9 a 14 h. S鈥檋an desenvolupat activitats obertes per a totes les edats amb l鈥檕bjectiu de promocionar l鈥檈sport inclusiu i d鈥檌mpulsar l鈥檈sport adaptat. Les activitats participatives que s鈥檋an dut a terme s贸n: b脿squet amb cadira de rodes, voleibol adaptat, boccia, goalball, i minigolf adaptat; aix铆 mateix, l鈥橝ssociaci贸 Discaesports ha realitzat una exhibici贸 de b脿squet de 10.30 a 12.30 h.

 

Entre d鈥檃ltres activitats ludicoesportives, els infants han conegut 聽nous esports com el hoquei herba o el tir amb arc, i han gaudit del circuit de cotxes amb pedals, un roc貌drom i dos castells inflables.

 

Les empreses i les entitats que han col路laborat en aquest esdeveniment esportiu s贸n: BMN Sa Nostra, Fundaci贸 Rudy Fern谩ndez, Hoquei Herba Illes Balears i Mian. L鈥橧ME vol expressar el seu agra茂ment especial als clubs, les federacions i les empreses implicats en l鈥檈sdeveniment i que desenvolupen una labor de promoci贸 esportiva i de transmissi贸 de valors a la seva feina di脿ria amb els infants.

 

Comentarios cerrados