Elias Noval Martin, és el nou entrenador del primer equip del CCE Sant Lluís

22 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

P1100490-678x381Asturià, de 60 anys, és de sobres conegut en el futbol lluiser. Excoordinador de la nostra entitat durant 14 anys, va dirigir durant 7 temporades a la primera plantilla, l’última, en la temporada 2006/2007 i una temporada al CE Sant Lluís, a la temporada 2002/2003 quan van sortir en competició dos equips en categoria Regional Preferent. A la temporada 99/00, amb Noval a la banqueta de Ses Canaletes, es va proclamar campió de Copa després de vèncer a la UE Sami per 1-0.

Perfecte coneixedor de la idiosincràsia del club, la seva vinculació amb l’entitat lluissera l’ha portat a assumir les regnes de l’equip Juvenil les dues ultimes temporades, on ha desenvolupat una gran tasca amb els joves jugadors del planter.

El nou tècnic, al costat de la direccio esportiva, s’ha posat ja a treballar per donar forma a la seva plantilla amb les vistes posades en la temporada 2017/2018.

D’altra banda, el substitut de Noval en l’equip Juvenil serà Jose Angel Moyano, que deixerà la plantilla cadet per fer-se càrrec del segon equip de la nostra Entitat.

Després de només un any com a màxim responsable del conjunt cadet, el tècnic basc seguirà la tasca desenvolupada per Noval les ultimes temporades amb el Juvenil, amb un grup que va finalitzar aquest passat dissabte la Lliga Juvenil.

 

Premsa CCE.Sant Lluis

Comentarios cerrados