L’Institut Municipal de l’Esport ; Conferència Pools for All, (Dilluns, 22 de maig,)

19 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

thumbnail_Cartell Pools for allDilluns, 22 de maig, la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, presentarà la conferència Pools for All, una ponència en relació al disseny i el desenvolupament de centres aquàtics sostenibles, que anirà a càrrec de l’arquitecte i president del Comitè Tècnic d’Instal·lacions Esportives de la FINA, Quim Pujol, i del director d’Sport Assistance, Enric Truñó.

 

L’Institut Municipal de l’Esport organitza aquesta conferència per posar de relleu la importància de la innovació, la sostenibilitat i l’eficiència de recursos als centres aquàtics. Es tractarà el desenvolupament de l’estudi que s’ha realitzat com a conseqüència de la situació de crisis que es viu, molt particularment a Europa, en relació amb la supervivència dels centres aquàtics.

Així mateix, s’exposarà una guia de les diferents tipologies de centres aquàtics i de quina manera la gestió i el disseny han d’interactuar perquè siguin sostenibles econòmicament, social i mediambiental. També s’analitzaran programes i diagrames de funcionament amb plans de gestió, per tal d’aportar tot el coneixement previ necessari a la decisió de posar en marxa un projecte de centre aquàtic.

 

Dia: dilluns 22 de maig de 2017

Hora: 18.30 h

Lloc: Club Diario de Mallorca. Carrer de Puerto Rico, 15

Comentarios cerrados