CCE Sant Lluis ; Obertes les inscripcions al Campus d’Estiu

17 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria:

CapturaEl Campus d’Futbol tĂ© una cita cada any amb la formaciĂł i promociĂł de l’anomenat, esport rei, portant la filosofia esportiva i educativa de la nostra Entitat a travĂ©s dels valors que presideixen el desenvolupament dels seus equips de categories inferiors, oferint una resposta a la creixent demanda de joves aficionats que busquen aprendre i millorar el seu joc de la mĂ  dels millors tĂšcnics.

Amb un divertit i instructiu programa carregat d’activitats relacionades amb el balonpie i complementades amb altres poliesportives a les instal·lacions de la zona esportiva de Ses Canaletes, al Campus Futbol esta obert a jugadors nascuts entre 2012 i 2003 sota la supervisiĂł i coordinaciĂł de Victor Perez.

Els participants, no nomĂ©s milloraran la seva tĂšcnica futbolĂ­stica sinĂł que faran nous amics, viuran una experiĂšncia Ășnica i aprendran els valors del respecte, la humilitat i el treball en equip. Amb un intens programa d’activitats destinat a millorar les seves capacitats futbolĂ­stiques, els participants podran viure la increĂŻble experiĂšncia del futbol a mĂ©s de les excursiĂł setmanal programada i alguna que altra sorpresa.

El Campus d’Estiu es durà a terme entre el 23 de juny i el 18 d’Agost (pendents de nombre d’inscripcions), en horari de 08:30 a 13:30.

Els inscrits al Campus d’Estiu tindran inclĂČs:

  • Activitats esportives a la piscina amb transport inclĂČs.
    Assegurances de salut i accidents.
    AssistĂšncia mĂšdica.

Preu

D’1 a 3 setmanes 70 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 4 a 6 setmanes 60 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 7 a 8 setmanes 50 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

DESCOMPTES ESPECIALS PER GERMANS

Podeu consultar al 617982774 o al mail futbol.ccesantlluis@gmail.com qualsevol dubte

Descarregar arxius de inscripcio aqui

Comentarios cerrados