Jornades de l’Esport Base dia 12 ; Les lesions esportives, a debat

8 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CapturaDivendres que ve, en el Centre Cultural Sa Nostra de Palma, se celebren les XXIX Jornades de l’Esport Base organitzades pel Consell de Mallorca. Els debats i les ponĂšncies se dediquen enguany a la RecuperaciĂł de les Lesions Esportives.

Metges especialistes en medicina de l’esport, fisioterapeutes i cirurgians posaran damunt la taula els darrers avenços en el diagnĂČstic i en la recuperaciĂł de les lesions esportives i miraran de respondre preguntes, com quins sĂłn els lĂ­mits que tenim per fer esport si patim algun tipus de lesiĂł o quan Ă©s el moment de tornar a competir.

El coordinador de les Jornades és Teo Cabanes i hi participen diversos especialistes en tractament de les lesions esportives, des de la prevenció fins a la recuperació després de les intervencions mÚdiques.
La inscripció és gratuïta i les activitats començaran divendres a les 16 hores, en el Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma.

Les jornades es clouran, un any mĂ©s, amb el lliurament dels Premis Consell de Mallorca a l’Esperit Esportiu, dissabte a migdia.

FFIB

 

Comentarios cerrados