Primera División Femenina ; Español -Rtv.Huelva (2-1) Santiago Varon ,Laura de la Fuente y J.A.Lobón dirigierón este partido

30 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

33300_modalVictòria vibrant del primer equip femení del RCD Espanyol enfront l’Sporting Club de Huelva per seguir espantant el fantasma del descens. Les periques van dominar les seves rivals però un gol visitant al primer temps va abocar l’enfrontament a un final èpic on dues dianes d’Eli van posar justícia al partit de les jugadores de Rubén Rodríguez.

 

 

C-qebSeWAAApmV8El Femení va sortir molt endollat al terreny de joc i ja en els primers compassos de partit va posar a prova a la portera visitant amb diversos llançaments. El més clar va ser als vuit minuts en una centrada de Núria que va enverinar-se fins a tocar el travesser i el refús no el va poder aprofitar Eli per ben poc.

A l’altra porteria, Mimi va salvar el gol en una excel·lent intervenció amb els punys en un llançament de falta directa, en un dels pocs acostaments perillosos de les andaluses.

Precisament de llançament de falta, les periques van tenir el gol a tocar amb una nova acció de Núria Garrote. La blanc-i-blava va sorprendre a tothom, Sarita Serrat inclosa, amb un llançament llunyà que va impactar al pal llarg de la porteria per passejar-se sobre la línia de gol.

El Femení portava el pes del partit, combinant bé al mig del camp i jugant la pilota en llargues possessions, mentre que les visitants optaven pel contraatac i les jugades d’estratègia per fer mal a les periques.

Malauradament, en un servei de córner, l’Sporting va aconseguir avançar-se gràcies a la rematada de cap d’Anita que Mimi no va poder salvar. El 0-1 no va trastocar els plans de les jugadores de Rubén Rodríguez que van seguir mantenint el domini sobre la gespa i rondant l’àrea rival.

Ja en el segon temps, el Femení va repetir la sortida inicial i l’empat va estar a punt d’arribar en un xut de Leti que va fregar l’escaire de Serrat.

Amb el pas dels minuts les periques van anar tancant, cada cop més, les seves rivals a camp propi i acumulant jugadores d’atac. Luana ho va provar amb un cop de cap que va sortir desviat i una de les més clares va ser per una rematada de cap de Baudet. Dulce també va avisar amb un xut que va salvar in extremis la defensa andalusa sobre la línia de gol.

El Femení ho provava amb més cor que encert en els metres finals fins que el partit va entrar en els darrers deu minuts. En una de les múltiples arribades a l’àrea, aquesta vegada sí, després d’una sèrie de rebots, entre Luana i Eli van enviar la pilota al fons de la porteria.

Esperonades com mai pel gol de l’empat, el Femení va creure fins al final amb la remuntada i l’actitud de l’equip va tenir premi en un servei de cantonada. Novament, en una jugada embolicada, Eli va tornar a rematar la pilota sobre la línia de gol per fer esclatar la grada de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb el 2-1 definitiu.

Fitxa tècnica:

Femení: Mimi, Elba, Estibi, Inés, Carola, Leti (Luana, min.59), Eli, Pilar Garrote (Dulce, min.81), Núria Garrote, Paloma i Brenda (Baudet, min.70).

Sporting Club Huelva: Sarita Serrat, Pavel, Cinta, Maite Albarrán, Anita Hernández, Martín-Prieto, Laura Rus (Irene, min.83), Sandra Castelló, Bernal, Jenny i Analu.

Gols: 0-1, Anita (min.35); 1-1, Eli (min.82) i 2-1, Eli (min.85).

Àrbitre: Sr. Santiago Varón Aceitón (Col. Balear). Va amonestar a Núria Garrote (min.55), Sarita Serrat (min.74) i Baudet (

 

Web RCD Español

Comentarios cerrados