El judo Reshinkan a Eivissa 2017

26 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

rsk17_ibiza1El passat cap de setmana, 22 i 23 d’abril,  el Renshinkan va ser notĂ­cia i mĂ©s concretament el judo en l’edat escolar, ja que 23 esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana Eivissa per prendre part en aquesta quarta ediciĂł de l’Stage de judo 2017.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 60 entre pares i esportistes van ser  persones participants en aquest intercanvi . La concentraciĂł es va dur a terme a l’Hostal MarĂ­no de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les  jornades programades per a l’ocasiĂł,3 sesions de judo infantil i 3 de judo  juvenil, judo amb els pares al Dojo Kiay, Jocs, secciĂł de vĂ­deo,estudi de tĂšcniques noves, combats, fotos a la posta del sol, i  el diumenge com no podia ser d’altra manera, excursiĂł per l’illa, pares,esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar al museu de la necrĂČpolis i part de la muralla de la Vila. Tot aixĂČ va fer que com a resultat fos una vegada mĂ©s una experiĂšncia inoblidable

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquĂ­ sĂłn els segĂŒents:
JUANA AINA FLAQUER,MARIA DE LLUCH LLITERAS,MARIA REQUENA FLAQUER,ROSA MÂȘ REQUENA,MARINA UDINA,ASIER REYES, ORLANDO  REYES, JOAN TONI GALLARDO,ERIC UDINA, VICENT REQUENA,TOM SCHROEDER,MIQUEL ANGEL SANSO, LAUCAS SAULL, IWONA ISABELA KRZYZANOWSKA , MARIUS KRZYZANOWSKI, ADRIAN KRZYZANOWSKI, VERONICA KRZYZANOWSKA, PEDRO JOSE GALMES,BEL MARIA NADAL,SERGI NIKOLAI GALMES,CAMILLA HENNEBERG, EMIL HENNEBERG i PEP MASCARÓ,  com a responsable de l’expediciĂł.

rsk17_ibiza2 (1)

NEUS POU  A LA RECERCA DEL TITOL NACIONAL.

Neus Pou disputa aquest cap de setmana a Madrid la fase final del campionat d’Epaña absolut. La manacorina Neus que entrena al Centre deTecnificaciĂł de ValĂšncia, obtĂ© la plaça per la seva condiciĂł de bronze en el passat campionat Fase Sector. ara el seu objectiu primordial Ă©s sens dubte la medalla nacional.

 

CAP VERMELL

Comentarios cerrados