El president de la FFIB va parlar a «Fora de Joc», del Canal 4

18 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria:

00100_0001005714_1_vertiEl president de la FFIB va ser el convidat principal del programa televisiu “Fora de Joc” del Canal 4. Bestard va fer declaracions sobre el moment delicat que viu el Reial Mallorca, sobre la actualitat federativa i les eleccions a la RFEF, i sobre els recents incidents violents i la suspensió de partits de les competicions balears.

 

Aquest és el fragment de l’entrevista dirigida per Juan Antonio Bauzá on es va parlar del possible descens del R. Mallorca. A pesar de la situació dramàtica de l’equip, Bestard no perd l’esperança:

Video: “SERIA DOLENT PER TOT ES FUTBOL QUE EL MALLORCA BAIXÀS”

En un altre moment, es va parlar de les eleccions a la Federació Espanyola. El president Bestard va voler aclarir el ball de xifres que se manegen sobre el repartiment de dobbés als clubs i se va referir a la nova CCT (Comissió de Clubs de Tercera):

Video: “HAURIEM D’ANAR PLEGATS PER AJUDAR AL FUTBOL AFICIONAT”
Un altre dels temes tractats va ser el de la violència en els camps i dels recents incidents. Va quedar clar que el Futbol Base no té la culpa dels comportaments individuals d’alguns espectadors. Bestard va insistir en què s’ha de cercar la col·laboració dels clubs i dels pares per ajudar als àrbitres:

Video: “PRENIM MESURES PERQUÈ NO SE TORNIN A REPETIR ELS INCIDENTS”

A l’entrevista, Miquel Bestard també se va referir a les campanyes contra els insults en el Futbol Base, i en la bona marxa de l’Atlètic Balears que, va dir, és Il·lusionant.

FFIB

Comentarios cerrados