260 esportistes participaran a la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base FemenĂ­

11 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria:

CopaPascuaPalmaDona1El Poliesportiu Municipal Son Cotoner i el Poliesportiu CIDE acolliran 60 partits de les categories infantil, cadet i juvenil

 

 

Susanna Moll: “Aquesta competiciĂł posa de manifest l’auge del vĂČlei femenĂ­, que creix amb força i es consolida grĂ cies a l’esforç d’esportistes i d’equips que lluiten per a arribar a dalt de tot”

 

 

Enllaç vídeo: https://www.youtube.com/user/ajuntpalma

 

 

Enllaç àudio: https://drive.google.com/drive/folders/0Bwok6RdbmZDIaVRhdE91emFfR1k

.-La tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, i el president del Club Voley Ciutat Cide, Toni Figuera, han presentat avui a Cort la Copa de Pasqua Palmadona de Voleibol Base FemenĂ­. A l’acte, hi han assistit tambĂ© el director General d’Esports, Sergio RodrĂ­guez, i la presidenta de la FederaciĂł de Voleibol de les Illes Balears, Dolors BesnĂ©.

 

La competició es durà a terme els dies 13 i 14 d’abril i congregarà a 260 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil al Poliesportiu Municipal Son Cotoner i al Poliesportiu CIDE. Els 20 equips participants, provinents de diferents municipis de Catalunya i de les Illes, disputaran un total de 60 partits en 5 pistes.

 

Moll ha animat a la ciutadania a assistir a aquest esdeveniment gratuĂŻt i ha destacat que “aquesta competiciĂł posa de manifest l’auge del vĂČlei femenĂ­, que creix amb força i es consolida grĂ cies a l’esforç d’esportistes i d’equips que lluiten per a arribar a dalt de tot”.

 

Toni Figuera, per la seva banda, ha “agraĂŻt” a l’IME i a l’Ajuntament de Palma el suport per la segona ediciĂł d’aquest torneig que enguany s’ha inclĂČs al programa Palmadona. “A veure si aconseguim cridar l’atenciĂł i sumam mĂ©s participants any rera any”, ha dit Figuera, que ha remarcat que “no estan tancats a crĂ©ixer en properes edicions”.

 

Amb la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení l’IME tanca la seva segona edició del programa Palmadona, de dona i esport, que començà el passat 4 de març i que ha programat un total de 13 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport.

 

 

Comentarios cerrados