Presentat a la FFIB el Torneig Solidari de Santa Clara

10 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

17861930_1346101682144669_4697422188094217619_nEl president Miquel Bestard ha presidit avui migdia, a la sala d’Actes de la FFIB, l’acte de presentaci贸 del III Torneig de Santa Clara, que anir脿 a benefici de l’Associaci贸 Balear de Nins amb C脿ncer, ASPANOB. A la presentaci贸 hi eren el president del club organitzador, el Club Son Oliva, Salvador Mateu, i el president d’ASPANOB, Jaume Coll, aix铆 com representants d’Esports del Consell i de l’Ajuntament de Palma.

GALERIA DE FOTOS

 

III Torneig de Santa Clara

La III edici贸 del Torneig de Santa Clara, compta amb les categories BENJAM脥 I ALEV脥 de clubs mallorquins, amb un total de 30 equips participants i aproximadament un 500 petits futbolistes.

Es disputar脿 en el Camp S贸n Fuster del Joventut Son Oliva (Poligon S贸n Castello ) els dies 13,14 i 15 聽d’Abril 2017.

El Torneig de disputar脿 en la modalitat de liguilla i eliminat貌ria.

L鈥檃juntament de Palma i el Consell de Mallorca hi participen, aix铆 com la Fundaci贸 de Futbol de les Illes Balears, facil.litan els trofeus, medalles i pilotes.

ELS PROJECTES SOLIDARIS

El club de futbol Joventut Son Oliva juntament amb Futbol Project, (www.futbol-project.comassociaci贸 esportiva creada per a l’organitzaci贸 d’esdeveniments solidaris i de futbol, pretenem ajudar a les persones que m茅s ho necessitin, poguent aix铆 demostrar a la societat que el futbol 茅s CONTRARI A LA VIOL脠NCIA.

En cada esdeveniment el Futbol Project contactar脿 amb alguna associaci贸 que ajudi a persones malaltes, amb el risc d’exclusi贸 social o per viol猫ncia de g茅nere, prevalent en els nostres esdeveniments la humanitat, col路laboraci贸 i esportivitat.

Aix铆 neix el Tornei de Santa Clara en benefici d鈥橝SPANOB.

 

FFIB

Comentarios cerrados