COMUNICAT DEL CE CAMPOS

3 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol Regional

escut ce camposLa Junta Directiva del CE Campos vol informar sobre els fets ocorreguts en el partit de Tercera Divisió Nacional entre el Campos i el Platges de Calvià, així com d’altres aspectes:

 

1)      El CE Campos evidentment està absolutament en contra de qualsevol manifestació de violència i absolutament a favor de totes les accions i programes que es realitzin en favor de la no violència.

2)      El CE Campos intenta, sempre dins les seves possibilitats, de formar als seus jugadors i a tota la gent que forma part de la família campanera, amb accions, com per exemple, la duta a terme fa un parell de setmanes amb col·laboració amb el Policia Tutor de l’Ajuntament de Campos, en com fer un ús adequat de les Xarxes Socials, tan pels pares com pels al·lots.

3)      El CE Campos creu que aquest és el camí per arribar a les conductes adequades i no la hipocresia apareguda després dels incidents succeïts en un partit d’infantils com bé ja sabeu tots, on ara tothom defensa les bones formes i pareix que mai s’ha fet res a cap camp.

4)      Tot i això, el CE Campos té clar que el futbol com a esport ha de ser un mitjà amb uns valors i que aquests s’han d’ensenyar, però que pel que fa respecte a l’educació tan dels adults com dels nins queda restringit a l’àmbit de cadascú, al seu entorn i a la seva família, i que aquests actes que s’han produït no és més que un reflex de la societat que en aquests moments ens toca viure i que no per això ens hem de carregar el futbol de canostra.

5)      El CE Campos recolza totalment les Juntes Directives d’aquests dos Clubs involucrats en els fets assenyalats anteriorment, ja que som conscients de la feina que suposa dirigir un Club, de les hores invertides i que la gent no valora, així com dels maldecaps que provoca i de les poques recompenses obtingudes, com per un fets provocats a la tribuna d’un camp de futbol se pugui tirar per terra tota aquesta feina.

6)      El CE Campos no entén com dins un partit de Competició Nacional, repetim, de Tercera Divisió Nacional, que es troba baix les directrius de la RFEF, com així bé ens ho fan saber i recordar cada vegada que assistim a una reunió convocada per la FFIB per parlar de temes d’aquesta Competició, es pugui suspendre un partit per com indica el mateix àrbitre del partit a l’acta redactada per ell mateix, li han dit des de la tribuna: Veneill (volem suposar que vol dir Beneit que és com es diu en llengua catalana), imbècil, a ver si espabilas, tonto y gilipollas. Passarà el mateix als altres partits de Tercera Divisió, Segona Divisió B, Segona Divisió o Primera Divisió? De fet, tenim clar que no, ja que justament en aquesta jornada s’ha retransmès un partit d’aquesta categoria per Internet, i amb la presència del president de la FFIB i s’han pogut escoltar coses bastants més greus i no s’ha suspès el partit o al manco no en tenim constància.

7)      El CE Campos vol posar de manifest que el partit havia transcorregut amb una esportivitat total per part dels dos equips, com ho demostra que no s’havia mostrat cap targeta, així com tampoc a la tribuna on no hi havia hagut cap tipus de problema entre les dues aficions.

8)      El CE Campos vol posar en coneixement de tothom les manifestacions, sentiments i sensacions que tenien ambdues aficions de què aixĂ­ no val la penar fer cap desplaçament ni un (llarg en el cas d’avui, ja que l’equip visitant venia des de CalviĂ ), ni pagar deu euros d’entrada, que el millor es quedar-se a casa i veure futbol per la televisiĂł…en definitiva, que nosaltres mateixos ens estam carregant el futbol no professional, ja de per si, ferit de mort.

9)      El CE Campos també troba excessiva l’actuació de l’àrbitre de cridar a l’112 i fer venir dos cotxes de la Guàrdia Civil, Policia Judicial i una dotació de la Policia Municipal de Campos, quan no ha ocorregut res que provoqués aquesta presència, ja que la gent que ha quedat al camp, era gent que tenia previst veure el partit de la categoria cadet que s’havia de jugar a continuació. Aquest fet ho corroboren totes les autoritats policials que han acudit al camp, que fent la seva feina han acompanyat a l’àrbitre fins al seu cotxe sense cap tipus de problema. Creiem que s’ha de fer un ús molt més adequat dels serveis públics, que els nostres doblers ens costen.

10)   El CE Campos vol informar també de què l’àrbitre s’ha excusat en prendre aquesta mesura en l’existència d’una normativa nova i creiem que un jutge, com és aquest cas un àrbitre, el primer que ha de fer és saber on s’ha d’aplicar la normativa, perquè com ja hem dit abans, aquesta suposada nova normativa fa referència a les competicions d’àmbit territorial de les Illes Balears, a les competicions de la FFIB i el partit que es jugava avui horabaixa al Camp Municipal d’Esports de Campos era de Tercera Divisió Nacional, i que per tant tot depèn de la RFEF: arbitratges, comitès de competició, normes, obligatorietat de què els àrbitres es desplacin a les Illes un dia abans del partit amb l’increment de la despesa, etc., etc., etc. o així ens ho han fet saber als membres d’aquesta Junta Directiva que fa més de sis anys que assisteixen a les reunions convocades per la FFIB respecte a la competició de Tercera Divisió Nacional, quan hem plantejat o bé un altre Club, qualque canvi.

11)   El CE Campos no ha fet front al pagament del rebut de 580 euros com reclamava l’àrbitre i que és la quota que cada Club ha de pagar quan juga com a local a Tercera Divisió, ja que davant l’excepcionalitat del cas no sabíem si realment s’havia de pagar la totalitat del rebut o que s’havia de fer.

12)   El CE Campos no entén les diferents vares de mesurar que hi ha i explicarem el perquè. En un partit jugat a Campos d’infantils també, abans de què passés el que va passar a l’altre partit d’infantils, es produeix una topada entre dos jugadors, un de cada equip i els dos jugadors s’encaren just davant les banquetes, en el costat contrari de la tribuna. En aquests moments, un senyor de l’equip visitant,  que ve des de la tribuna, entra al camp i s’acosta fins on hi havia hagut la topada i es posa devora els dos jugadors i l’àrbitre no sabem amb quines intencions. Evidentment el delegat del partit el va treure del camp i l’àrbitre ho va posar a l’acta del partit i tot va quedar així, sense cap tipus de sanció, ni mesura, ni res.

13)   El CE Campos pot acceptar aquesta nova normativa dels insults i faltes de respecte i quan aquests fets es produeixen en sentit contrari???? Quantes vegades hi ha hagut faltes de respecte, insults, amenaces cap als jugadors o cossos tècnics per part dels àrbitres? Qui els controla o controlarà a ells de què aquestes conductes no es duguin a terme? Ens podem anar del partit quan això passi? Perquè aquest fet va passar fa unes quantes jornades a un partit d’alevins on l’àrbitre “va enviar a la merda” a un padrí d’un jugador de l’equip visitant.

14)   El CE Campos no entén com l’horabaixa, just després d’haver suspès l’àrbitre el partit i haver elaborat l’acta, aquesta es trobava accessible com es pot veure en les imatges adjuntes i es podia consultar el contingut escrit i el vespre, unes hores més tard, ja no era possible consultar aquesta acta. A què es degut aquest fet, un problema informàtic??? Esperem que sigui aquesta la causa i no altres.

Biel Sastre para sportsdecanostra

acta 1 campos platges acta 2 campos platges

Comentarios cerrados