Lliga Preferente Juvenil Menorca: CF Sporting de Mahon- CCE Sant Lluis (4–1)

26 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

FIOL5467-678x381Un CF Sporting de Mahón molt intens i efectiu deixa els tres punts al seu feu, vitals per als de Joan Villalonga en la seva lluita pel títol. Els de Elias Noval van fer un partit més que correcte i van tenir entra l’espasa i la paret als locals durant gran part del partit.

El partit es presentava com un duel d’urgències per part local i un bon desafiament per als lluissers amb les vistes posades en acabar la temporada a la posició classificatòria mes alta possible. L’ambient a la grada va ser el de les grans ocasions, molt lluisser, que per la proximitat, es va presentar a Bintaufa per donar suport als de Noval. Abans de començar la trobada els dos equips van formar un merescut i respectuós minut de silenci en memòria del recent desaparegut, Juan Millan.

El partit va començar amb un CCE en tromba, atrevit i sense por al seu rival que, tot i que dominant clarament utilitzant una de les seves millors virtuts: la intensitat. de la seva parella de centrals i la qualitat en els metres finals no quedava enrere en els seus intents d’acostar a la meta de l’lluisser Llorenç. Un xut de Fran, que es marxo fora per poc, va ser el primer avís dels visitants en el minut 10. Els de Joan Villalonga, buscaven la seva velocitat a la punta d’atac per buscar l’esquena d’Adria Torres i Pau que van tenir treball del dur davant una davantera local que aporta mobilitat i finalització a la zona d’atac.

Al minut 16, premi per als lluissers, Eric Victory en una jugada en interior d’area petita, acabo per batre el local Joan i posar el 0-1 al marcador, saltaven les alarmes a Bintaufa.

El partit seguia el guió previst, els locals amb mes necessitat, anaven a poc a poc gandando metres als nostres, que malgrat tot, es mostraven perillosos a la contra. A partir del minut 20, el futbol va ser dur amb els de Noval, ja que Adria Ruiz, després de rebre la pilota i de fort xut va sorprendre Llorenç posant l’1-1. El CCE va intentar fer-se fort enrere amb el partit en empat, però el “conjutno local controlava bé el partit, fins al minut 40, quan Macode, la va controlar i no va perdonar batent de nou a Llorenç, provocant el deliri a les grades, sobretot al bulliciós fons d’animació local. Amb 2-1 al marcador semblava arribar-se al descans, però tot i cal un nou gerro d’aigua freda per al CCE, Dailson al 44, anotava el 3-1 que cap a la segona part molt costa amunt per als de Noval. Es va arribar al descans amb tot de cara per als sportinguistes.

L’entrenador visitant, havia insistit en la pausa entre els dos temps als seus que el partit seguia obert si el treball i la intensitat es mantenia al mateix nivell, així ho van entendre els seus pupils que van estar tota la segona part a dos gols de distància de els locals, però amb la sensació que un gol del CCE posava el partit de cap per avall.

Malgrat els seus intents, el segon gol no arribava i els minuts anaven caient com lloses en el cronòmetre, els de Noval seguien vius i els de Villalonga a la contra podien sentenciar. El final del partit va deixar el quart gol, obra d’Izan, que deixava el mal gust de boca al CCE, dues cares ben diferents en els dos equips: la decepció dels jugadors del CCE per perdre un partit en què podien haver posat a els locals en mes problemes i un alleujament d’un equip sporitnguista que va salvar una important final i que afrontaran depenent d’altres resultats el tram final de la competició davant d’una UD Mahon que té pràcticament a l’abast, però que no falla.