1.700 persones participen a la II Marxa per la Igualtat Nordic Walking

26 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_1889Susanna Moll: “Aquesta caminada popular pretén posar de manifest la necessitat d’avançar cap a la igualtat de la dona a l’esport i a la vida quotidiana”

 

Les campiones Raquel Bota, Judith Esteban, Mar Bonnin i Mar Manresa han llegit el manifest per la igualtat i la participació de la dona a l’esport 

 

FullSizeRender

Palma, 26 de març.-  La plaça de Cort ha acollit aquest matĂ­ la II Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma, una caminada popular, no competitiva, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport (IME) dins el programa Palmadona i que enguany ha batut el seu rècord d’inscripcions amb 1.700 participants.

 

A les 11 h la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha donat el sus de sortida a la marxa amb el tradicional tall de cinta, acompanyada del director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; així com membres de la corporació, esportistes i representants dels patrocinadors que han participat en aquest esdeveniment. Un nombrós grup de Nordic Walking ha obert la marxa.

 

Moll ha donat la benvinguda als participants i ha manifestat que «aquesta cita pretén posar de manifest la necessitat d’avançar cap a la igualtat de la dona a l’esport, a l’activitat física i a la vida quotidiana”.

 

La prova ha comptat amb un recorregut pel front marítim de Palma adaptat a les condicions i capacitats dels participants amb tres nivells de distància: un recorregut de 3,5 quilòmetres fins a la platja del Molinar, un recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu-Es Carnatge i un recorregut d’onze quilòmetres fins a Platja de Palma- Palma Aquarium.

 

Els participants també han pogut gaudir dels actes previs a la marxa amb l’animació del grups de Hip Hop de l’Associació de Veïns de La Indioteria, The Flawless” i “MiniFlawless”,  l’actuació dels Gegants de la Sala i els ritmes dels Tamborers per la Pau.

 

 

L’esportista Esther Morales, campiona de natació paralímpica, que llegí el manifest l’any passat, ha lliurat el manifest per la igualtat per la igualtat i la participació de la dona a l’esport, del Consell Superior d’Esports, a les quatre esportistes que enguany s’han encarregat de fer la lectura: Raquel Bota, campiona de piragüisme, Judith Esteban, campiona de Ball Esportiu, Mar Bonnín, campiona de ciclisme i Mar Manresa, jugadora del JS Hotels Ciutat Cide de voleibol femení.

 

Els participants han rebut un mocador commemoratiu de la marxa, entre d’altres obsequis, també han pogut gaudir d’una hora d’aparcament gratuït, gràcies a la col·laboració de l’SMAP i han pogut utilitzar el transport públic de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració de l’EMT. Al finalitzar la prova, a l’escenari situat al Palma Aquarium, els monitors de Nordic Walking de les associacions col·laboradores han ofert una sessió de recuperació muscular i s’ha procedit al sorteig de premis amb animació musical i un castell inflable .

Comentarios cerrados