Previa Juvenil – CCE Sant Lluís

23 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

P1110191-678x381L’equip juvenil disputa aquest dissabte a Bintaufa i a partir de les 17:00 hores el partit corresponent a la 12ª jornada de Lliga que els enfronta al CF Sporting de Mahón amb l’arbitratge de Pedro Bermudez. Un partit on el 2-0 de l’anada no pot ser referència per a la prèvia atesos els canvis soferts, en forma d’incorporacions, per part de l’equip de Bintaufa i que li ha permès fer un salt en la classificació que el deixa a la segona posició, a només quatre punts del líder.

Les paraules relaxació i conformisme no poden existir per a l’equip de Noval que compten amb una plantilla prou ambiciosa com per afrontar sense por qualsevol partit, independentment del rival que tingui davant. Els lluissers, que arriben després de tallar una ratxa de cinc partits consecutius sense conèixer la victòria, van buidant a poc a poc la infermeria i tornen a tenir un onze competitiu per afrontar aquesta classe de partits.

Resultats i bon joc que van ser autèntics bàlsams per la situació lluisera a la Copa, molt diferent de la que estava vivint aquestes passades jornades on els resultats li donaven l’esquena i el van allunyar de la lluita pel títol. Les ratxes de tots dos són totalment diferents i si en aquell temps els de Joan Villalonga arribaven ancorats en les posicions de cua de la classificació, ara, per mèrits propis arriben les primeres posicions, cosa que dificulta encara més als de Noval un partit que els els nostres tenen mes a guanyar que a perdre.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados