JUVENIL M. : EL CVS MALLORCA GOLD SÓLLER ES PROCLAMA CAMPIÓ DE BALEARS 2017

23 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
IMG_8981el CVS jugaren: Jordi Ramon, Xiscu Mas, Joan Lladó, Martin de Chavarria, Josep Bort, Toni Campillo, Tià Sánchez, Biel Borras, Eduard Català, Denis Petrov, Josep Rabassa, Josep Salom i Biel Muñoz.

Sollerics i portolans, van jugar un partit seriós en tot moment desplegant bon volei davant un nombrós públic d’arreu de Mallorca a les grades de Son Angelats. Cap dels dos equips va arrancar fort al primer set, amb bastants errors al servei dels dos equips. Els nostres van pujar una marxa al final del mateix i se’l van emportar per 25 a 19.

El segon va ser el set més igualat dels tres, doncs cap dels dos aconseguia fugir al marcador, arribant al final ajustat. El Mallorca Gold va tancar el set 25 a 22 amb un molt bon remat des de zona 4. I si els dos primers sets van ser igualats, al tercer els nostres van agafar la iniciativa des del principi i ja no van deixar escapar el set, fent-se amb la victòria per la via ràpida.

 

 

 

 

 

 

El Campionat de Balears suposa el bitllet per als nostres de disputar el Campionat d’Espanya de la categoria per tercer any consequtiu. Enguany es disputarà a la localitat murciana de Lorca del 26 al 30 d’Abril. Tot i que encara no sabem els rivals que es trobaran a la primera fase, si que sabem que està enquadrats al grup F i un dels equips contraris serà el Campió de la Comunitat Valenciana. Anirem informant!!

Comentarios cerrados