Noticies C.V.Soller

21 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
IMG_20170319_224106SENIOR M. B : REMUNTADA I VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A SANT JOAN

Posted: 20 Mar 2017 03:39 AM PDT

CV SANT JOAN 2-3 CVS CONST. TUENT SÓLLER (18-25/25-22/25-22/22-25/6-15)

Pels sollerics jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn i Marc Martorell.
Nova batalla dura i llarguĂ­ssima, la que jugaren els nostres sĂ©nior a Sant Joan ahir capvespre. Amb les baixes de DamiĂ  i Gerard per lesiĂł, els nostres arribĂ ven amb les peces contades a un altra partit clau d’aquesta lligueta final pel tĂ­tol de la segona balear.

Tot i aixĂČ, els nostres ho donĂ ren tot, com sempre, i si desprĂ©s del primer set pareixia que es podia aconseguir una victĂČria cĂČmode, el partit es capgirĂ  i els del CVS Const. Tuent SĂłller es varen haver de buidar per superar a un St. Joan molt lluitador, amb molta feina defensiva i que fins el final va insistir per endur-se la victĂČria.

Els locals capgiraren el marcador posant-se 2-1 sets a favor, les sensacions en els nostres no eren bones perquĂš no es jugĂ  el millor dels partits. La recepciĂł no va estar encertada i les col-locacions varen ser imprecises tot el partit. Els nostres atacants havien d’improvisar cada acciĂł i moltes vegades atacaven en desavantatge. Tot i aixĂČ, la lluita i les ganes donaren el seu fruit i despres d’adjudicar-se el quart parcial, l’estat animic dels dos equips es va capgirar. El tie break va ser de clar color solleric amb grans avantatges desde l’inici i molt poques errades.
Al final, alegria dels nostres i sopar de germanor per celebrar la victĂČria i la gran trajectĂČria de l’equip.
La propera setmana els SĂ©nior jugaran al Col-legi Blanquerna davant el CV PĂČrtol a les 21,15 h del divendres 24.

JUVENIL F. B : NOVA VICTÒRIA PEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER

Posted: 20 Mar 2017 03:06 AM PDT

CVS ElÚctrica Bernat Sóller 3-0 CV Pollença (25-14/25-17/25-16)
VictĂČria del CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller enfront del Pollença 3-0 sets. Bon partit de les solleriques davant un rival inferior tĂšcnicament perĂČ molt lluitador i amb moltes ganes. Bon joc amb moments de baixada per la tranquil·litat del partit.

La setmana vinent partit difĂ­cil contra el Bunyola, tercer classificat, un equip potent. Un partit que tenim moltes ganes i on podem demostrar la bona evoluciĂł d’aquesta segona volta.
Pel ElĂšctrica Bernat SĂłller jugaren Laura GĂłmez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Marta Valls, SĂ­lvia MassutĂ­, Carla Corbett, Carme Bernat i Ana Maria HernĂĄndez.

Comentarios cerrados