JOSICO: “L’OBJECTIU ÉS GUANYAR AL LLEIDA, NO MIR MÉS ENLLÀ I ANAR PARTIT A PARTIT”

16 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

IMG_6625Josico’: “No mir més enllà de guanyar-li al Lleida”

L’entrenador manxec signa fins a final de temporada amb el ATB

José Joaquín Moreno Verdú, més conegut futbolísticament com ‘Josico’ ha estat presentat aquesta tarda com a entrenador del primer equip a Son Malferit. El tècnic manxec prèviament ja ha dirigit el seu primer entrenament i s’ha presentat a la plantilla. En la seva primera sessió de treball, ‘Josico’ ha realitzat un partidet i ha conversat amb el grup en diverses ocasions per explicar quina és la seva idea de joc i d’equip.

En la seva presentació, ‘Josico’, ha declarat que “el projecte del Balears porta dos anys apostant fort i un des de fora veient la plantilla no entén almenys com no està en posició de play-off. És un club sanejat i amb ganes de créixer i és un lloc ideal per explotar com a entrenador. No miro més enllà dels tres punts contra el Lleida, tot està lluny però es veu el camí a base de victòries i ja veurem al final per el que ens dóna. Vull que sigui un equip reconegut en el camp, que la gent se senti orgullosa “.

Patrick Messow: “Josico té les idees clares i té caràcter per aixecar l’equip”

El director esportiu considera que “al final era necessari un canvi perquè queden molts punts encara per guanyar i amb Christian no teníem les sensacions d’acabar bé i el millor era un canvi per al club. Vaig conèixer a Josico i sé que té les idees molt clares, caràcter per aixecar l’equip i pot millorar l’equip. Pensem en guanyar diumenge i després ja veurem partit a partit. La idea és que treballem més temps al costat i planifiquem la temporada que ve”.

Esteban: “Els resultats no eren bons i s’ha complicat molt el play-off”

Esteve, capità de l’equip ha declarat que “l’acollida ha estat bona cap a Josico i que se li ha obert la porta del vestidor. Els resultats no eren bons i s’ha complicat molt el play-off. El club ha pres aquesta decisió i cal acceptar-la. Cal intentar guanyar els partits que queden i quedar el més amunt possible ”

Trajectòria com a jugador i entrenador

‘Josico’ va jugar a primera divisió entre d’altres amb el Vila-real i Las Palmas, categoria en la qual va disputar 200 partits. Com a entrenador, va dirigir la temporada 2013-14 el juvenil C de la UD Las Palmas, fins que al maig de 2014 va ser nomenat primer entrenador del primer equip de Las Palmas, després del cessament de Sergio Llobera. Va aconseguir classificar a l’equip canari per al playoff d’ascens a primera divisió. Amb ‘Josico’ com a entrenador, l’UD Las Palmas va disputar l’eliminatòria final d’ascens contra el Còrdova, en un partit dramàtic en el qual, després invasió al camp per part d’una afició canària confusa que ja celebrava l’ascens, a la represa el Còrdova marcaria un gol en l’últim sospir que suposaria l’ascens del quadre andalús.
En la temporada 2014-15 ‘Josico’ entrenar al filial de la UD Las Palmas, del grup II de la 2a Divisió B. La temporada següent es va fer càrrec del Jumilla, també de la mateixa categoria però del grup IV. En total acumula 41 partits com a entrenador en la divisió de bronze del futbol espanyol.

AT.BALEARS

IMG_6616-300x200 IMG_6618-300x200 IMG_6619-300x200 IMG_6620-300x200

Comentarios cerrados