CCE. Sant LLuis ; Miguel Angel Coll

16 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

FullSizeRender-17-300x197En els temps que corren pocs casos es troben, com l’avui personatge que portem a la nostra “Roda de premsa”.

sant lluis

De petit sempre vaig somiar amb jugar al … “emotiu” petó a l’escut el dia de la presentació … gestos, gestos, gestos … que duren poc. En canvi hi ha “fets” que duren tota la vida .. de blau …

Aquest Ă©s Miguel Angel Coll, per a tots .. Krankel.

Amb 5 anys va començar “la seva carrera futbolística” …

PREGUNTA: ¿Que recorda d’aquells temps?
RESPOSTA: El pati de l’escola, de ciment, caigudes, rascades … tornejos a Es Castell, a Maó, en el camp de l’Unió. Els nostres entrenadors, Gabi Barcelo, Jose Luis Coll, Sinó, Vicente Casanova, Pepe Vioque .. no erem CCE Sant Lluís, jugavem amb l’escola .. tot molt diferent a ara.

P: I lo de Krankel?
R: Cada un ens posavem el nom del futbolista que ens agradava i jo em vaig posar “Krankl”, jugador del Barça.

P: Fins avui .. i perquè sempre d’blau?
R: Bé, era/és el meu poble, i mai vaig trobar circumstàncies forts per canviar. Per jugar en un altre regional preferia casa meva. Vaig provar a l’Sporting, no hi va haver possibilitat de quedar i en regional vaig poder jugar al Norteño o Unió, però preferiblement com he dit, jugar al meu poble.

P: Records d’aquella època?
R: Conviure amb els amics i companys, l’ambient del vestidor, amics d’altres equips, que ara coincidim, veient jugar als nostres, fills ..

P: ¿Quines diferències notes amb temps passats?
R: Sobretot ara hi ha mes esportivitat, mes educacio, la gent (els entrenadors tenen una altra preparació), els terrenys de joc propicien jugar més a futbol.

P: I la teva faceta d’entrenador?
R: Des de petit ajudava al meu pare que era entrenador … i quan va arribar el moment vaig veure que era una manera de seguir lligat al futbol.

P: Però no només, el color blau va en la teva “samarreta” de jugador i ara d’entrenador, sinó que també vas ser directiu … (gairebé no em deixa acabar) ..
R: Va ser la pitjor faceta que vaig viure .. prens decisions … mai ho faràs bé per a tothom .. uff … va ser una experiència que no la repetiria.

P. Durant tants anys jugant, fes-nos el teu equip ideal …
R: Javi, Emilio, Tomas, Ignasi, Cisco i Juanjo Olives, Juanmi, Herminio, Edu i Eugenio i Dani Segui, al costat de Carre, un extraordinari golejador.

P. I ara, ¿com és la teva etapa d’entrenador?
R: Bé, en general. Depèn molt de com es desenvolupi la temporada, són totes diferents, el grup de nois, els pares, etc ..

P: ÂżQue fa que Sant LluĂ­s sigui diferent (si ho Ă©s)?
R: Prioritàriament el comportament. Amb les nostres virtuts i defectes, … és una cosa que es valora fonamentalment i a nivell personal m’agrada molt l’ambient de treball.

P: Es dóna la circumstància “curiosa”, … entrenes al teu fill … ¿com es porta això?
R: Bé .. alguna “enganxada” sempre hi ha. No obstant això, crec que és més difícil per a ell que per a mi .. però molt bé, una altra experiència.

P: Tens títol de monitor, ¿no t’animes a anar a per el títol de juvenil i regional?
R: No, no, em pot la vessa de posar-me a estudiar una altra vegada … i mes “veient” que avui el futbol és tan diferent .. no no, estic molt a gust així.

MOLT PERSONAL

  • Menjar preferit – Pit de pollastre rebossat amb patates fregides
  • Beguda – Cervesa
  • Equip – Barça
  • Jugador – Xavi Hernandez
  • Ă€rbit – Iturralde
  • Entrenador – Guardiola
  • Programa de rĂ dio – Hoy por hoy (Cadena Ser)
  • Programa TV – El Mentalista
  • PolĂ­tica – Si, estic afiliat al PSOE
  • Un amic – Un sol no, diversos.
  • La teva selecciĂł mundial – Casillas (Porter), Alves, Puyol, Hierro, Abidal (Defenses), Xavi, Xabi Alonso, Figo, Stoickov (migcampistes), Messi, Van Basten (Davanter)

Una secció d’Elías Noval

Comentarios cerrados