El parc de ses Estacions acull avui el Tour Mujer, Salud y Deporte emmarcat en el programa Palmadona

11 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG-20170311-WA0003Palma, 11 de març.-La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll i el director general de l’àrea, Sergio Rodríguez, han visitat avui  al parc de ses Estacions el Tour Mujer, Salud y Deporte, un dels 13 esdeveniments esportius del programa Palmadona i que fins demà a les 15:00 hores omplirà aquest espai de Palma d’activitats adreçades a tota la família.

 

Aquest esdeveniment esportiu estĂ  organitzat pel Consejo Superior de Deportes, Universo Mujer i Iberdrola en col·laboraciĂł amb l’Institut Municipal de l’Esport i de TransmediterrĂĄnea i se celebra per primera vegada a Palma, des d’on iniciarĂ  una gira per diferents ciutats espanyoles.

Entre avui i demĂ  el parc de les Estacions Ă©s l’escenari d’activitats esportives amb la presĂšncia de set figures de l’esport d’elit femenĂ­ com sĂłn Beatriz Corrales (bĂ dminton), Anna Godoy (triatlĂł), Jessica Alonso i Maru SĂĄnchez (handbol), EstefanĂ­a Lima (futbol), Adriana Paniagua (piragĂŒisme) i Jennifer Pareja (waterpolo). A mĂ©s, el tour compta amb la presĂšncia de les esportistes dels dos clubs locals Rugby Club Ponent i Club CIDE, de voleibol femenĂ­.

El tour Ă©s un espai obert amb mĂ©s de 2.000 metres quadrats on es poden realitzar activitats esportives i lĂșdiques relacionades amb les 10 federacions que impulsa Iberdrola: futbol, bĂ dminton, handbol, voleibol, rugbi, triatlĂł, piragĂŒisme, gimnĂ stica, nataciĂł i hoquei.

L’espai estĂ  pensat per al gaudi de tot tipus de pĂșblic, amb clases col·lectives, xerrades sobre esport i hĂ bits de vida saludables, i jocs per als mĂ©s petits.

 

IMG-20170311-WA0004 IMG-20170311-WA0005

Comentarios cerrados