Previa Juvenil ; CCE Sant Lluís- Dosa CF (Diumenge 17:00 hores)

9 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Foto-CCE-Sant-Lluis-100-678x381El Municipal d’Es Castell està a poques hores d’albergar un altre gran partit de futbol de la Lliga Juvenil, diumenge 17:00 hores, entre dos equips que s’hauran enfrontat anteriorment en quatre ocasions aquesta temporada.

L’equip groc tercer classificat i a dos punts de Dosa CF, actual lider, reptarà al CCE Sant Lluís d’Adrià Torres, Eric Victori i companyia, setè a la taula i amb una ratxa negativa de quatre partits consecutius sense conèixer la victòria. Un partidàs que tornarà a determinar si l’equip lluisser esta a temps de fer-se un lloc amb els més poderosos a la Lliga. L’empresa és tan difícil, com així reconeixen per Ses Canaletes, que arriba al feu groc ni més ni menys que en el seu pitjor moment de la temporada i amb la infermeria que a comptagotes va buidant-se d’homes importants per al tècnic asturià, Elias Noval. Els de Chema Mamajón, han tret profit de les seves dues visites a Ses Canaletes a la Copa, 1-2 a la fase regular, 0-1 en l’anada de semifinals, i de nou 1-2 a la primera jornada de Lliga, per seva banda, en el partit de tornada de semifinals els de Noval van treure un empat a un gol, que no li bastar per arribar a la gran final.

No obstant això, darrere de tanta derrota s’amaga un CCE totalment competitiu davant l’At. Villacarlos B, amb el que té “comptes pendents” després de tantes derrotes i partits èpics jugats recentment

CCE Sant Lluis para Sportsdecanostra

Comentarios cerrados