Salt de trampolí: els esportistes del Centre de Tecnificació Balear guanyen 10 medalles al Campionat d’Espanya d’hivern

7 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
CapturaEls esportistes del Centre de Tecnificació Balear de Salts tornen del Campionat d’Espanya d’hivern, que es va celebrar a Madrid aquest últim cap de setmana (de dijous 2 al diumenge 5), amb un total 10 medalles: 5 medalles aconseguides en el Campionat per Grups d’Edats i altres 5 al Campionat Absolut.

En Grups d’Edats Matthew Wade ha aconseguit dos ors individuals de 1m i 3m en categoria Júnior A (16-18 anys) de la mateixa manera que Adrián Abadia a la categoria Júnior B (14-15 anys) també va aconseguir ors en 1m i 3m. A aquestes 4 medalles individuals cal afegir un altre or guanyat en la prova en parella de Salts sincronitzats 3m pels mateix esportistes Wade-Abadia. La saltadora Cristina Mota (categoria B 14-15 anys) ha finalment quedat en 5a i 6a respectivament de 1m i dels 3m.
En el Campionat absolut dos saltadors al podi de la prova trampolí 1m masculí, amb Wade plata i Abadia bronze, i amb Andreu Jaume sisè. En aquesta final del Campionat Absolut record per al CTEIB balear que ha aconseguit competir amb 3 saltadors seus (Wade, Abadia i Jaume) en una final a sis esportistes, copant la meitat de les places disponibles, i aconseguint pujar al podi amb dos saltadors.
En els 3m masculins altre bronze per Matthew Wade mentre Xisca Bauzá ha estat excel·lent plata del trampolí de1m femení, aconseguint la medalla que se li va escapar dels 3m, on va ser quarta. Una medalla de plata més finalment en la prova dels 3 m Sincronitzats masculí altra vegada amb la parella Wade-Abadia.
MARQUES MÍNIMES:
El CTEIB de Salts torna a casa amb altres importantíssims èxits de cara al calendari internacional: tant Wade com Abadia han aconseguit les marques mínimes per competir en el Campionat d’Europa Júnior de Bergen (Noruega) de finals de juliol (i en els Trofeu Internacionals preparatoris ) així com Wade ha aconseguit també una històrica marca mínima dels 3m Absoluts per poder competir amb la selecció absoluta al Gran Prix FINA de Madrid el proper mes de maig.

Comentarios cerrados