Noticies C.V.Soller

7 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACABA LA LLIGA EN TERCERA POSICIÓ TOT I LA DERROTA

Posted: 07 Mar 2017 05:26 AM PST

Grafic Solutions CV Vilafranca 3-1 CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller (25-20/25- 20/21-25/25- 21)
Les solleriques han disputat el seu darrer partit de lliga regular aquest dissabte contra un potent Vilafranca. Tot i ser un partit molt disputat les nostres jugadores no varen poder fer-se amb la victĂČria i varen acabar perdent per un 3-1. Els dos equips jugaren a un gran nivell, amb potents serveis i punts molt llargs, ja que cap dels dos equips volia deixar escapar la victĂČria. Tots els sets seguiren la mateixa tĂČnica, foren molt igualats i caigueren de la part de l’equip que menys errors cometia. Les locals varen gestionar millor els punts crĂ­tics del partit.
El Fustes Ca’n Vaquer no acaba la temporada aquĂ­ ja que ara iniciaran una copa entre els quatre primers equips de la lliga, esperem que tinguin molta sort.

INFANTIL F. : BON DERBI QUE CAU DEL COSTAT DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 07 Mar 2017 05:20 AM PST

CVS Forn de Ca’n Frau SĂłller 0 – 3 CVS Const. M. Galindo SĂłller (22-25/15- 25/11-25)
Aquest passat divendres es va disputar el derbi infantil femení de primera. Els dos equips es mostraven molt concentrats amb la seva feina i donaren un bon espectacle. Les grades es veien plenes de familiars i amics que donaven suport a les solleriques fent pinya tant a un equip com l’altre. El derbi va caure a favor del CVS CONST M GALINDO, un equip pesat en defensa i atacs molt durs, per 0-3 davant un lluitador CVS FORN DE CAN FRAU, que demostraren un bon nivell.

INFANTIL F. C: QUART TIE BREAK DE LA TEMPORADA SUPERAT AMB BONA NOTA PEL CVS NÀUTICA SÓLLER

Posted: 07 Mar 2017 04:59 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3-2 ENTRECULTURAS MONTESIÓN (21-25/25- 19/25-22/23- 25/15-10)
Les menudes del CVS NĂ utica SĂłller es van retrobar amb la victĂČria desprĂ©s de la derrota per 3 a 0 de la jornada anterior davant un dels equips forts de la lliga com es l’Esporles. Les solleriques rebien la visita de l’Entreculturas MontesiĂłn, que a la primera volta es va emportar el partit per 3 sets a 1, molt ajustats.
Aquest cop foren les nostres les que s’emportaren el partit amb un treballadíssim 3 a 2. Les palmesanes van guanyar el primer set 21 a 25, on les nostres no acabaven de trobar el seu joc degut a unes quantes novetats a l’hora de jugar que donaven peu a imprecisions; les quals al segon set van començar a funcionar i sorgiren efecte. Es va començar a jugar com venen fent els darrers partits, donant molt be els frees i cercant els buits en atac, i el set va caure del costat solleric 25 a 19. El tercer set va anar ajustat tot el temps, doncs a cap dels dos camps es van baixar els braços i es donava peu a alguna que altra jugada llarga. Les del CVS Nàutica Sóller van saber resoldre el final del set molt be i el guanyaren 25 a 22. Ja al quart set les nostres sabien que si guanyaven s’emportaven el partit i es van posar per davant al marcador amb una avantatge de 4 o 5 punts que es va veure reduïda al final del set, i el Montesión va aprofitar les imprecisions de les nostres per igualar el partit i enviar-lo al tie break, 23 a 25.
Tornava tocar jugar un cinquĂš set i es va sortir a per totes des de l’inici tot i que el mateix va ser ajustat fins al 10 a 10. A partir d’aquest punt les solleriques no donaren opciĂł al contrari i amb un parcial de 5 a 0 es van emportar el set i el partit. Aquesta victĂČria col·loca a les de NĂ utica SĂłller a la 7Âș posiciĂł de la lliga, on el grup Ă©s de 14 equips.
El proper dissabte toca visitar a un dels altres equips forts de la lliga, el CV PĂłrtol B, a les 10:00 h al pavellĂł del Col·legi Blanquerna (Pont d’Inca). Molta sort!!