Lluc obre les portes a la FundaciĂł del Futbol

7 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Captura78956La FundaciĂł del Futbol, en nom de la FederaciĂł, estĂ  interessada en organitzar actes culturals o trobades de federats en aquest lloc tan estimat per la societat mallorquina, i per aixĂČ va atendre la convidada dels encarregats de dinamitzar el Santuari de Lluc.
El prior de Lluc, Ricard Janer, va donar la benvinguda a la FundaciĂł i va presidir el cant de la Salve per part de l’Escolania dels Blavets.

00100_0001005682_1_verti

El gerent de Lluc, SebastiĂ  Sureda, estava acompanyat pels seus col·laboradors, Rafel DurĂ n, Juan Antonio Amengual i Pere Fullana, que varen mostrar les instal·lacions i explicaren la nova oferta cultural, d’oci i lĂșdica del Santuari.

Per part de la FundaciĂł, hi eren el coordinador, Joan Solano, i els membres del patronat, Manolo LĂłpez, Pere Castell i Miquel Vives.

LLUC SE MODERNITZA RESPECTANT EL SEU ESPERIT

El Santuari, conegut popularment com a «El cor de Mallorca», Ă©s, des de fa segles, el referent espiritual de l’Illa i un atractiu cultural de primer ordre. Ara el volen potenciar com a lloc de trobada, de descans i d’oci per a famĂ­lies, societats o empreses.
Amb aquest objectiu s’han reformat les mĂ©s de cent habitacions i apartaments per crear una oferta d’Hospederia moderna i atractiva. TambĂ© s’ha millorat l’oferta gastronĂČmica i s’han habilitat espais per a reunions, jornades de feina i celebracions.

LA FUNDACIÓ I LLUC ESTUDIEN SIGNAR UN CONVENI

La FundaciĂł del Futbol estudiarĂ  les possibilitats d’organitzar actes culturals o esportius a Lluc i tornarĂ  a trobar-se amb els responsables de les activitats del Santuari amb la proposta de signar un Conveni.

Comentarios cerrados