L’Atlètic Balears repeteix golejada contra l’Eldense (5-0)

5 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

H06A3642Primera part on l’Atlètic Balears va ser molt superior al seu rival, amb constants accions ofensives. Des del primer minut, l’ATB va dur l’iniciativa des del primer moment, sense que es notessin les baixes d’Uche i Tete, lesionats; ni els sancionats Vallori ni Fullana. Ziege no pogué seguir des de la banqueta en estar sancionat per ser expulsat en el partit anterior al camp del València Mestalla.

Al minut 12 va arribar el primer gol, amb una falta botada per Xisco que pentina de cap Manu Farrando a l’escaire. Només 4 minuts després, al 16, Marcel marca en una bona acció personal, fent el 2-0 al marcador.

Al minut 20 Aulestia fa una gran aturada a xut de Guillermo, enviant a córner. La resposta es un xut fregant el pal esquerre de Xisco quan ja es cantava el 3-0 al minut 22.

Al 25 l’àrbitre anul·la el 3-0 per fora de joc de Xisco. Al 27 és Cheiki qui pot fer el primer visitant tot sol davant Aulestia xutant suau a les mans del porter basc. Al minut 32 Rubén Jurado remata de cap a les mans de Zanier una bona centrada de Biel Guasp. Amb el 2-0 s’arribà al descans.

La segona part encara ha estat més monòleg amb l’ATB volent fer més gols. Al 53 el jugador Nico Cháfer xuta de falta fent intervenir Aulestia. Al 55 una gran centrada de Marcel deixa a Xisco tot sol, que xuta però l’atura el porter visitant. Al minut 68 Rubén Jurado marca de penal, després que s’hagués comès sobre ell. Vuitè gol de l’andalús aquesta temporada. Al 70, novament Marcel fa una gran centrada i la rematada de cap de Becchio se’n va fora per ben poc. Al 78 Xisco controla de pit i creua en excés quan ja es cantava el gol.

En el 83, primer Becchio sol davant el porter, que rebutja, i després Cristeto que xuta fora el rebuig, van poder marcar. Sí que ho faria Xisco en l’última jugada del partit, sumant el desè en el seu compte aquesta temporada. 5-0 resultat final.

Fitxa tècnica.

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Joan Vich, 3. David Prieto, 4. Manu, 5. Guasp (45’ Cristeto), 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Marcel , 9. Becchio (83’ Julio Delgado), 10. Malik i 11. Rubén Jurado (77’ Simon)

Eldense: 1. Zanier, 2. David Ruiz, 3. Mendi, 4. Nico Cháfer, 5. Carbonell, 6. Guillermo, 7. Mayki, 8. César Rodrigues (73’ Hugo de Marchi), 9. Patryk Parol (50’ Tabala), 10. Hans © i 11. Cheiki.

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón (comitè català) va amonestar amb targeta groga al local: Manu Farrando

Va amonestar al visitant: Guillermo.