CCE.SANT LLUIS REGIONAL PREFERENT ; CCE. Sant Lluis -CE Alaior (16.30 hores, Pau Carbonell)

3 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1090648-678x381Una sortida d’allĂČ mĂ©s exigent. El conjunt de Miki Gomila reprĂšn aquest diumenge el torneig insular en la sempre difĂ­cil visita al CE Alaior (16.30 hores, Pau Carbonell), un rival que ha anat de menys a mĂ©s amb el pas de les dates i que poc tĂ© a veure amb el qual va aconseguir el tĂ­tol de Copa.

El grup lluiser viatja amb la coneguda absùncia per lesió de Migue Coll i pendent de l’estat físic de varis dels seus jugadors, que haurà de decidir el tùcnic a darrera hora si compta amb ells, sempre que superin la ultima prova abans de l’envit.

Els blaus visiten a un CE Alaior que, desprĂ©s de remuntar diversos llocs a la taula, ja estĂ  a l’aguait de la zona alta. Un rival mĂ©s molt difĂ­cil de batre, a un Los Pinos, on aquest any han cedit tan sols tres punts, en la ja llunyana jornada 4 de Copa contra el que seria fet i fet el seu rival a la gran final, la UD Mahon.

El talent de la seva parella de davanters (Gabi i Fuguet); l’enorme capacitat treballadora del seu centre del camp (Vilallonga, Marc Sintes); són armes que els de Julian Calzada volen intentar mostrar sobre el camp per imposar-se a un CCE Sant Lluís que viatja decidit a treure uns tres punts que necessiten com aigua de maig per no desenganxar-se de la competició a falta de set jornades.

Tots dos equips arriben a l’enfrontament amb dinĂ miques similars, set punts dels Ășltims quinze possibles per als locals i sis punts de quinze possibles per als de Ses Canaletes. El principal objectiu dels lluissers ha de ser donar un pas endavant en el treball defensiu i baixar la mitjana de gols en contra, 1,5 gols per partit, que l’estar condemnant en aquesta lliga. Coses del futbol i mirant detalladament la classificaciĂł, els nostres es troben amb set punts, a cinc punts del tercer classificat, l’AtlĂštic Ciutadella, equip que compta exactament amb els mateixos gols a favor i en contra que els de Miki Gomila perĂČ que a sabut rendibilitzar al mĂ xim els seus gols a favor per sumar punts i plantar-se a les zones de privilegi.

El treball en cada Ă rea ha de ser mĂ©s productiu per als de Ses Canaletes i per aixĂČ porten treballant tota la setmana, el sumar de tres en tres comença a ser una gran necessitat per tornar al camĂ­ del triomf en una lliga regional d’allĂČ mĂ©s competida.

Comentarios cerrados