Noticies C.V.Soller

1 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c_v_sollerJUVENIL F. B : DERROTA MASSA ABULTADA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL SANT JOSEP

Posted: 27 Feb 2017 10:55 PM PST

St. Josep Obrer 3-0 CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller

Derrota del CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller enfront del Sant Josep, segon classificat de la lliga. Un marcador massa dolent pel joc desenvolupat. Un primer i tercer set molts bons, punts molts llargs i lluitats, dos sets de llarga durada 30 minuts cada un, molt bona feina defensiva perĂČ falta de contundĂšncia en atac.
El segon set fou dolent per les solleriques. Un Sant Josep que tan sols ens va superar amb un atac un poc mĂ©s efectiu que el nostre, perĂČ no amb molta superioritat.
Contents amb el joc no amb el resultat. La setmana vinent rebem al Sagrat Cor, sisĂš classificat el dissabte a les 18:30 h, un bon partit.

Pel CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller jugaren Laura GĂłmez, Aina Rullan, SĂ­lvia Massuti, Rosa Grancha, Carla Corbett, Ana Maria HernĂĄndez, Carme Bernat i Lola Rullan.