CF Llucmajor 1 – Athletic Club de Montuïri 1

27 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0214Passaven pocs miuts de les 16h quan començà el penúltim derbi de la #temporadadelsderbis al terme més gran de Mallorca.La primera part els Llucmajorers acataren amb insistència, però gràcies a les grans actuacions de Bernat Miralles aconseguí mantenir la porteria a 0 fins al final de primer temps.
Als 10 min de la segona part de l’encontre, Rechach fou més ràpid que el davanter contrari que es quedà tot sol davant la pontaria i el montuïrer aconseguí que la pilota no entràs.
Minuts després una pilota els locals xutaren una pilota per damunt del porter de Montuïri, posaren l’1-0 al marcador.

Als 75 min. Mesquida que havia sortit al segon temps tengué una jugada molt clara de gol xutant dues vegades cap als tres pals contraris però no aconseguí entrar l’esfèrica.
Els atlètics començaren a atacar fins que Mayol a min. 90 marcà l’empat a 1 i ho celebrà efusivament al poble de Llucmajor contra el seu ex equip.

Poc després l’àrbitre xiulà el final del partit i els atlètics celebraren com si s’hagués aconseguit més d’un punt.

Alineació: Miralles Mas, Candela, Miralles Gomila, Cerdà Cifre, Rechach, Mayol, Garcia, Mesquida, Coll, Solier i Servera.
Suplents: Ramonell, Mesquida, Coll i Mateu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Mayol.

Targetes grogues: Servera (18′), Solier (30′), Munar (31′), Mesquida (38′), Mayol (41′), Garcia (44′), Miralles Gomila (88′).

Àrbitres: Moreno Santamaria assistit per Maza Correa i Montoya Gálvez.
Canvis: Mateu per Nicolau (46′), Mesquida per Garcia (65′), Coll per Servera (90′).