XERRADA EN EL C.E. CAMPOS

23 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

4 copiaEl passat dimarts el Club Esportiu Campos va organitzar una xerrada per a pares, aixĂ­ com nins, que formen part aquesta temporada del Club vermell, envers un tema que preocupa molt als pares com Ă©s l’Ășs que fan de les tecnologies, dels mĂČbils i de les diferents xarxes socials que existeixen.

 

Per aixĂČ el Club, va contactar amb el Policia Tutor de l’ajuntament de Campos, en Rafel Monserrat, per a preparar aquesta xerrada, pionera creiem entre els Clubs illencs, exceptuant el RCD Mallorca, que va rebre formaciĂł de la LFP. 

 

El Policia Tutor va dur a terme aquesta magnĂ­fica xerrada que va tenir per tĂ­tol «Sempre segurs, prevenciĂł dels riscs derivats de l’Ășs de les TIC»  i que va contar amb una bona presĂšncia de pares i nins. Va ser del gust de tothom i va permetre aclarir dubtes i aprendre diferents aspectes sobre les TIC.

 

Tant els pares com els nins varen formular diferents preguntes en acabar la xerrada, per deixar ben clar quin havia de ser l’Ășs correcte.

 1 copia

Com no, donar les grĂ cies a l’ajuntament de Campos per la cessiĂł de l’espai, el Centre Polivalent, aixĂ­ com al Policia Tutor, Rafel Monserrat per la seva tasca desenvolupada i tambĂ© a tots els que varen assistir a la xerrada. 

 3 copia

Incidir en l’aspecte de quĂš a la directiva presidida per Pep Vanrell, no nomĂ©s, li preocupa l’aspecte esportiu implĂ­cit en el futbol, sinĂł altres aspectes formatius i de valors que ajudin al joves que formen part de la famĂ­lia del CE Campos a ser millors persones.

Biel Sastre para Sportsdecanostra

Comentarios cerrados