CRONICA REGIONAL PREFERENT ; ADRIA MARCA LA DIFERENCIA I FA VOLAR ELS TRES PUNTS DE SES CANALETES

23 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria:

DSC_0177-300x199La UE Sami es va emportar els tres punts del seu pas per Ses Canaletes, on va superar a un CCE al que li esquiva la fortuna de cara a gol i que el condemna a la penĂșltima plaça de la taula un cop acabada la primera volta. Amb un solitari gol d’Adri, res mes comença la segona part, en va tenir prou al conjunt de Tobal Tuduri per superar a un equip local que mai es va donar per vençut.

Emocionant trobada pel ajustat i incert del marcador, que es va decantar del costat visitant grĂ cies al tant d’AdriĂ , en una de les poques ocasions dels de Ciutadella. Els locals van buscar l’empat en tot moment, perĂČ no van estar encertats en atac. Els ciutadellencs es col·loquen segons, a un sol punt de lider, un cop reajustat el calendari i posar-se al dia lluissers i samistas respecte als altres equips.
Amb el resultat de 0-0 s’arribava al descans. El CCE va sortir a la segona part a la recerca de la victĂČria. Va tenir diverses ocasions per fer-ho, perĂČ tambĂ© una molt clara dels visitants en el 87 per sentenciar el partit, en les botes d’Alberti, perĂČ el porter Javi endevĂ­ la intenciĂł del davanter visitant en el seu intent de regat al porter. Llavors va ser quan va aparĂšixer la figura de Ricki i la seva velocitat. El davanter lluisser ingué dues oportunitats davant Aram desprĂ©s del gol de Adri, que va posar l’ui a les grades. La primera d’elles, desprĂ©s d’un mal rebuig de la defensa ciutadellenca, que el veloç punta lluisser aprofitar per controlar a la perfecciĂł i plantar-se sol davant Aram, perĂČ el seu xut mossegat acaba en les mans del porter verd-i-blanc, quan la grada gairebĂ© celebrava l’empat , era el minut 66.El primer temps va estar ple de ritme i intensidat, perĂČ escĂ s d’ocasions, perquĂš fessin oblidar el fred humit que patien els espectadors que es van desplaçar fins el feu lluisser. Una xilena de Adri al minut 15 va ser la primera i unica clara ocasiĂł dels ciutadellencs del primer temps. Els de Micki Gomila per la seva banda, es trobaven cĂČmodes en el seu paper de contragolpetjador, la velocitat de Othman, Xiscu i Alberto, feia patir i no confiar-se als visitants, que sofrien en tasques defensives. Un xut frontal de Manu que aturar amb seguretat Aram va ser la gran oportunitat dels locals en el primer temps, era el minut 29.

Poc després, en una falta llunyana botada per Alvaro sobre el cap de Zurbano, acaba de nou als peus de Ricki, en aquesta ocasions la providencial intervenció del defensa Taltavull va poder evitar de nou la igualada.

Amb un CCE bolcat i desprecoupat de les tasques defensives, el tĂšcnic local va moure la banqueta i l’equip a la recerca d’arrencar un resultat positiu, Alberti es va plantar sol davant Javi, el porter va encertar a llançar-se als peus del davanter quan aquest volia regatejar. L’ultima del partit va ser per als de Ses Canaletes, un fort xut de Juli des Ă rea gran acabar massa creuat desaprofitant l’ocasiĂł de treure com a mĂ­nim un empat que haguĂ©s deixat insadisfet a tots dos equips.