CCE.SANT LLUIS ; Previa Regional Preferent

17 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1090988-678x381Aquest dissabte 18 de febrer i a partir de les 16:00 h. es disputarĂ  al Camp Municipal de Sant Antoni la novena jornada de Lliga Regional entre At Ciutadella i el CCE Sant LluĂ­s; un duel molt esperat pels pupils de Micki Gomila que intenteran una cosa gens fĂ cil, encadenar la seva tercera victĂČria consecutiva i donar un petit salt classificatori davant un rival que el supera en la taula per nomĂ©s dos punts, encara que els nostres compten amb un partit menys que els de Berto Moll.

Els de Ses Canaletes arriben desprĂ©s de dues victĂČries consecutives, perĂČ no ho tindran gens fĂ cil a Sant Antoni, davant un rival al qual ja es van enfrontar en la passada Copa i en el mateix feu, on els nostres van acabar emportant-se el partit en els instants finals amb dos tants de Javier Zurbano que van donar els tres punts. DesprĂ©s de la victĂČria agĂČnica en la ultima jornada davant el CD Menorca, els blaus arriben en bona dinĂ mica de resultats i joc, buidant la infermeria i per tant aconseguint millor intensitat en els entrenaments.

Per la seva banda, els pupils de Berto Moll, arriben a la trobada desprĂ©s de caure per 3-1 a Es Migjorn, a l’Ășltima jornada de lliga, i amb tres punts dels Ășltims quinze possibles, desprĂ©s de realitzar un espectacular inici de lliga amb dues victĂČries en les dues jornades que inauguraven la competiciĂł.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados