SETMANA SANTA DE FUTBOL PER AL PLANTER BLAU

15 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

1934605_597353600419661_3248655945043187347_nA la pedrera blavosa l’espera una Setmana Santa plena de compromisos que portaran als equips Benjamin i AlevĂ­ de segon i primer any respectivament a disputar diferents tornejos previstos per aquestes dates en els Ășltims anys.

Els benjamins de segon any viatgeran a Salou, a la provĂ­ncia de Tarragona, per disputar la Marenostrum Cup, un dels tornejos mĂ©s importants de la regiĂł on s’enfrontaran a equips vinguts de tots els continents per disputar uns partits que es concentren en unes instal·lacions de somni . La Mare Nostrum Cup disposa d’instal·lacions d’Ășs exclusiu com sĂłn a els 8 camps de futbol 11 convertibles a futbol 7 del Complex Esportiu Futbol Salou, a mĂ©s de 6 camps mĂ©s a Reus, 2 de Riudoms i a els de Vila-Seca , la Floresta Cusa La Granja i Bonavista. Un AutĂšntic luxe! En el cas dels 16 benjamins que es desplaceran fins a terres catalanes no Ă©s una cosa nova per a la majoria d’ells, que ja van estar l’any passat vivint una gran experiĂšncia i recordant aquesta sortida com una autĂšntica aventura.

L’Aleví de primer any, per la seva banda, defensarà la samarreta blava sense moure’s de l’illa, on serà un dels equips que formaran part de la Mecup a la categoria U11. Els de Jaume Serra viuran la experiùncia d’enfrontar i intentar superar a equips de màxim nivell tant espanyols com internacionals, entre els quals figuren Arsenal FC, RCD Espanyol, At.de Madrid, Genk i la Inter Academy.

Els equips del nostre planter sĂłn ja un habitual d’aquest tipus de tornejos que mouen al voltant de la pilota a tota la famĂ­lia per passar una Setmana Santa dels mĂ©s esportista.

CCE Santlluis

Comentarios cerrados