La reforma integral del camp de futbol de l’Antoniana estarà enllestida a la primavera

9 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0026L’Ajuntament invertirà 268.339 euros per a dotar aquest camp de gespa artificial, xarxes de protecció de 7,5 metres, un nou drenatge i noves banquetes i porteries

GALERIA DE FOTOS

 

El nou sistema d’il·luminació LED amb 40 projectors permetrà reduir el consum energètic en un 73%

Hila: «Em vaig comprometre a principi de legislatura que aquest camp deixaria de ser terra i passaria a ser un camp de gespa com toca i hem complit»

Palma, 09 de febrer.- El batle de Palma, José Hila, juntament amb la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el gerent de l’IME, José María González, han visitat avui el camp de l’Antoniana i han explicat allà la reforma integral que començarà la setmana que ve i que es preveu que estigui enllestida a la primavera.

Hila ha volgut recordar que aquesta fou una de les seves promeses a inici de la legislatura. «Quan vaig començar la legislatura em vaig comprometre que aquest camp deixaria de ser un camp de terra per a ser un camp de gespa com toca i hem complit, i venim a donar mostra del compliment de la paraula donada», ha dit.

El batle ha posat èmfasi que ara es «repara una injustícia». «És molt simbòlic que no hi hagués diners per a fer un camp de gespa al costat del PalmaArena, que costà milions d’euros», ha remarcat.

L’Ajuntament invertirà en aquest camp un total de 268.339 euros. Amb aquesta inversió es respon a una reclamació històrica del club de futbol El Independiente i es crea en aquest barri un referent esportiu per als veïns i veïnes del Camp Redó, com a eina de participació i inclusió social.

L’empresa adjudicatària de les obres és Mondo Ibérica SA i el pressupost del projecte prové de fons de la Llei de capitalitat.

Aquesta inversió millorarà els següents elements:
· Nou sistema d’il·luminació LED que permet un estalvi energètic d’un un 73%. Així, se substituiran els 32 projectors de 1.000 W actuals per 40 projectors LED de 210 W d’alt rendiment. Aquest serà el primer cap de futbol 11 amb tota la il·luminació LED de Palma.
· Instal·lació de gespa i condicionament del camp: se substituirà la terra existent per gespa artificial.
· Drenatge: nou sistema de drenatge format per dues canaletes de formigó que recorren tota la longitud del camp.
· Millora dels murs de separació entre el camp i els vestidors.
· Xarxes de protecció: s’instal·laran pals troncocònics de 7,5 metres per tal d’evitar la pèrdua de pilotes.

Un dels aspectes a destacar d’aquest projecte és el fet que a l’obra s’emprarà un material anomenat «balastre», format per àrids no triturats, cosa que ha permès reduir de forma molt notable els costs de l’obra.
Cessió de la UIB
Cal recordar que el batle de Palma, José Hila, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, varen signar un conveni ara fa un any que féu possible la cessió a Cort per part de la UIB del camp de futbol de l’Antoniana per un període de 15 anys, prorrogable fins a 20.
El conveni dóna a l’Ajuntament la possibilitat de fer totes les millores que necessita el club Independiente del Camp Redó, com és la gespa, i assumir els costs de manteniment de la instal·lació.

 

IME

Comentarios cerrados