7 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
INFANTIL F. C: EL CVS NÀUTICA SÓLLER ARRANCA LA SEGONA VOLTA GUANYANT

Posted: 06 Feb 2017 04:47 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3-0 SAN CAYETANO B (25-15/25- 23/25-13)

Les jugadores del CVS NĂ utica SĂłller varen tornar a guanyar a casa el passat dissabte 4 de febrer davant un San Cayetano B que tan sols va fer front a les nostres menudes al segon set.

El servei segueix sent la millor arma de les nostres, doncs la gran majoria de jugadores ja treuen de mĂ  alta; cosa que va dificultar la recepciĂł de les palmesanes. La nostra recepciĂł si va funcionar, excepte a moments puntuals; i les free balls que venien del camp contrari van acabar sent punt de les solleriques quasi tot el partit.

Aquets divendres 10 de febrer toca sortir de Sóller després de tres setmanes jugant a casa i Nàutica Sóller es desplaçarà a la sempre difícil pista del CV Artà. El partit tindrà lloc a les 18:00 h.

SENIOR M. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT A SANT JOAN

Posted: 06 Feb 2017 02:50 AM PST

JJ Sant Joan 1-3 CVS Const. Tuent SĂłller (25-22/22-25/19-25/20-25)
Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.
El nostre SĂ©nior B demostra setmana darrera setmana, una ambiciĂł i unes ganes de jugar a volei a prova de qualsevol contratemps.

Aquesta setmana tocava visitar una de les pistes mĂ©s incĂČmodes de la categoria, perĂČ ni el vent, ni el fret, ni les continues interrupcions del joc per apagades de llum, ni les protestes constants dels contraris aconseguiren despistar els nostres del seu objectiu de jugar el millor volei possible per apropar-se a la victĂČria.

Els nostres començaren molt imprecisos i el primer set, tot i lluitar-lo fins al final amb opcions, es va perdre perque es varen cometre moltissimes errades no forçades en servei i atac. L’excĂ©s de ganes duia a la precipitaciĂł i es posĂ  massa fĂ cil als locals. A partir d’aquĂ­, la feina constant va fer millorar als nostres que anaren agafant-li la mida als atacants rivals tant en bloqueig com en defensa.
No va ser el millor partit perĂČ l’intensitat i les ganes permanents que mostraren els sollerics acabaren per doblegar al Sant Joan en 4 sets disputadissims. Ara nomes queda un partit de la lliga sĂ©nior davant el CV Muro amb el que els nostres es disputen la segona posiciĂł final de la lliga.
Al final, alegria, sopar de germanor i tot el pensament posat en el proper partit que jugaran davant el juvenil del CV Son Ferrer el proper divendres a les 8.30 h a Son Angelats. Molta sort!!

INFANTIL F. A : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT

Posted: 06 Feb 2017 02:19 AM PST

CVS CONST. MARC GALINDO SOLLER 3-0 CV MANACOR amb parcials de 25-10/25-21/25-14
Per el CVS Const. Marc Galindo SĂłller jugaren, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, i Esther Coll.
Era un dels partits mes esperats de la temporada ja que s’enfrontaven el primer classificat, CVS Const. Marc Galindo SĂłller i les manacorines del CV Manacor, segon classificat de la primera infantil.

PerĂČ tot i les expectatives, el partit va ser de clar color local, ja que les nostres varen guanyar amb claretat per un contundent 3-0 en un partit en que les solleriques es mostraren molt serioses tot el partit. L’encontre començà amb l’equip local molt intens, i unes jugadores visitants un poc desorientades davant el joc local.  AixĂČ va fer que el marcador del primer set fos clar per a les locals. En el segon set les visitants varen sortir amb mĂ©s confiança i passaren a dominar el joc davant un conjunt local mes errĂ tic, dominat el marcador fins arribar als moments finals del set on les solleriques es varen tornar a trobar amb el seu joc i capgiraren el marcador, guanyant aquest segon set per 25-21. En el tercer set les solleriques entraren molt mes concentrades en el joc que les visitants i des d’un principi dominaren el marcador guanyant el set i el partit amb mĂ©s facilitat de les previstes en un principi. En definitiva gran victĂČria de les solleriques que el prĂČxi