La XXVI Challenge Ciclista Mallorca a su paso por Palma ocasionara restricciones de TrĂĄfico

27 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CapturaAmb motiu de la realitzaciĂł  de la XXVI Challenge Ciclista Mallorca  diumenge  dia 29 de gener de 2017 es produiran els segĂŒents talls de circulaciĂł:

 

  1.      A les 6 hores es tallarĂ  la circulaciĂł rodada de l’av. de Gabriel Roca cap a l’aeroport, des de la rotonda de PortopĂ­ fins al c. de  Monsenyor Palmer, i estarĂ  tancada fins que acabi la prova esportiva. La circulaciĂł cap a Andratx estarĂ  provisionalment oberta i es mantindrĂ  tambĂ© oberta tambĂ© cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de  Monsenyor Palmer.

 

  1.      A les 10 hores es tancarĂ  el trĂ nsit de l’av. de Gabriel Roca des del c. de  Monsenyor Palmer, cap a Andratx. Es mantindrĂ  obert cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de Monsenyor Palmer.

 

  1.      A les 12 hores es tancarà totalment el circuit, per la qual cosa no es podrà circular pel passeig Marítim, en cap dels dos sentits, des de la rotonda de Portopí fins a la Ma-19 (endret del c. de Manuel Azaña, on els ciclistes fan un gir de 180⁰).

 

  1.      Devers les 15.30 hores s’obrirà l’av. de Gabriel Roca cap a Andratx.

 

  1.      Fins a les 18 hores no es permetrĂ  la circulaciĂł per l’av. de Gabriel Roca cap a l’aeroport, des de la rotonda de PortopĂ­ fins al c. de Monsenyor Palmer. Cap a Andratx estarĂ  obert i tambĂ© cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de Monsenyor Palmer.

 

 

Comentarios cerrados