Noticies C.V.Soller

18 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG-20170118-WA0014

CADET F. B : LES CADETS DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER ACONSEGUEIXEN UNA TREBALLADA VICTÒRIA

Posted: 18 Jan 2017 03:30 AM PST

VC Cide 0-3 CVS Fustes can Vaquer SĂłller (24-26/ 20-25/ 18-25)
Les nostres cadets es desplaçaren a Cide el passat dissabte a les 12 h per afrontar el primer partit desprĂ©s de les festes. A pesar de tenir algunes baixes, les cadets entraren molt concentrades a pista i saberen afrontar l’encontre de la millor manera, amb premi final, una victĂČria marescuda. El primer set va començar molt favorable per les nostres, controlant el marcador en tot moment, un servei controlat els va posar moltes dificultats en defensa a les locals.

PerĂČ a la darreria del set les solleriques tingueren qualcun problema en recepciĂł que va fer que el resultat fos tan ajustat.  Finalment varen saber tancar el set a favor. El segon va seguir la mateixa tĂČnica, les solleriques molt concentrades amb les indicacions que se’ls havia donat. Aquest cop controlaren millor alguns serveis de les locals i pogueren endur-se el set amb mĂ©s contundĂšncia. Pel que fa al tercer, les cadets de CVS varen fallar mĂ©s en servei i varen haver de fer molta mĂ©s feina en defensa, perĂČ saberen reaccionar i tancar el partit.

El CVS Fustes can Vaquer SĂłller la setmana que ve rep el CV PĂČrtol A a les 12 a Son Angelats, les solleriques haurĂĄn de treballar de valent per aconseguir una altra victĂČria.

JUVENIL F. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER TORNA DE MURO AMB UN BON PARTIT I UN MAL RESULTAT

Posted: 18 Jan 2017 02:34 AM PST

CV Muro 3-0 CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller (25-22,25-23,25-21)

Bon partit,de l’ElĂšctrica Bernat SĂłller enfront del Muro tot i el mal resultat. Es va perdre 3-0, tenint l’oportunitat de guanyar cada set perĂČ als tres parcials una jugada llarga i amb mala sort per les Solleriques ens afectĂ  la moral negativament i no sapiguerem guanyar-lo. TambĂ© manca de contundĂšncia en atac i un Muro molt bĂ© en defensa foren les claus de sa derrota.

Amb aquest partit conclueix sa primera volta i el proper cap de setmana descansam. D’aquĂ­ a dos caps de setmana visitem al Son Ferrer.
Per l’ElĂšctrica Bernat jugaren Laura GĂłmez, Aina Rullan, Marta Valls, SĂ­lvia Sanchez, Rosa Grancha, Lola Rullan, Carme Bernat, Carla Corbett i Ana Maria Hernandez.