Les seleccions espanyola i irlandesa competiran al IX Trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista

18 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20170118 ciutat de palma ciclisme pistaTots els clubs de l’illa participaran tambĂ© a les proves que es duran a terme el prĂČxim diumenge al Palma Arena

 

Moll: ”el Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista Ă©s un trofeu consolidat a Palma i una competiciĂł de referĂšncia a nivell nacional i internacional”

 

 

Palma, 18 de gener de 2017. La regidora d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, el director general d’Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el president de la Penya Ciclista Establiments, SebastiĂ  Muntaner, han presentat avui a Cort el IX Trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista, que es durĂ  a terme aquest diumenge, 22 de gener, a partir de les 9 hores, al velĂČdrom Palma Arena.

 

Aquest esdeveniment esportiu, que enguany celebra la seva novena ediciĂł, Ă©s una de les competicions ciclistes mĂ©s importants del calendari nacional. Enguany congregarĂ  tots els clubs de ciclisme en pista de l’illa, la selecciĂł espanyola i la selecciĂł irlandesa, que competiran a les curses de totes les categories.

 

Moll ha agraĂŻt a l’organitzaciĂł la seva tasca i la seva implicaciĂł amb la promociĂł esportiva i ha animat a la ciutadania a assistir a aquest “trofeu consolidat a Palma i que Ă©s una competiciĂł de referĂšncia a nivell nacional i internacional”. TambĂ© ha destacat que “gaudirem d’una jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on tambĂ© es donaran cita esportistes destacats com Cati RayĂł i David i Alberto Muntaner”.

 

 

Les preinscripcions finalitzaran el dia 20 de gener i es poden tramitar mitjançant el Web de la Penya Ciclista Establiments:  www.pcestabliments.com

 

 

 

Gabinet de ComunicaciĂł

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados