JULIO DELGADO, PRESENTAT COM A NOU JUGADOR DE L’ATB

3 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

presentacio-julio-delgadoL’AtlĂštic Balears ha presentat avui horabaixa a Son Malferit al nou jugador balearico, Julio Delgado, primer fitxatge d’aquest mercat d’hivern. El jugador, de nomĂ©s 20 anys, militava fins ara en el Racing de Ferrol i firmarĂ  fins el 30 de juny de 2018. Ja s’ha incorporat als entrenaments a les ordres de Christian Ziege. L’entrenador alemany tĂ© tota la plantilla al complet, amb Kike LĂłpez totalment recuperat de l’apendicitis i treballa amb el grup.

 

Julio Delgado es va formar al planter del Deportivo de la Corunya, on després passà al juvenil del Celta de Vigo i jugà al seu filial, el Celta B, a la divisió de bronze del futbol espanyol. Posteriorment, el jugador es va incorporar el passat estiu al Racing de Ferrol de la 2a Divisió B. Delgado fins i tot ha arribat a jugar amb la selecció espanyola de futbol sub 16.

julio-delgado-primer-entrenament

Julio Delgado ha reconegut que “el club ha dipositat molta confiança en mi i no faltarĂ  molta feina, aportarĂ© el meu granet d’arena per aconseguir l’objectiu que estĂ  a dos partits. He arribat amb les piles carregades i estic per quan ho requereixi el tĂšcnic. Que m’entreni Ziege Ă©s una plaer i un honor i pens aprofitar cada xerrada i entrenament per aprendre molt d’ell”.

 

Per part seva, el director esportiu, Patrick Mesow considera que Delgado sumarĂ  a l’equip perquĂš â€œĂ©s un jugador rĂ pid i tĂšcnic, ha jugat mĂ©s 40 partits a 2aB i tĂ© experiĂšncia a la categoria. Estic segur que ajudarĂ  i tĂ© coses que no tenĂ­em a la plantilla.”

 

 

 

COMUNICADO DE PRENSA ATB / PRESENTACIÓN JULIO DELGADO El AtlĂ©tico Baleares presenta mañana en el nuevo fichaje, Julio Delgado Delgado: «AportarĂ© mi granito de arena para conseguir el objetivo» El AtlĂ©tico Baleares ha presentado esta tarde en Son Malferit al nuevo jugador balearico, Julio Delgado, primer fichaje de este mercado de invierno. El jugador, de sĂłlo 20 años, militaba hasta ahora en el Racing de Ferrol y firmarĂĄ hasta el 30 de junio de 2018. Ya se ha incorporado a los entrenamientos a las Ăłrdenes de Christian Ziege. El entrenador alemĂĄn tiene toda la plantilla al completo, con Kike LĂłpez totalmente recuperado de la apendicitis y ya trabaja con el grupo.

       Carlos Hernåndez
Jefe de comunicaciĂłn y prensa
                                                                               CD Atlético Baleares

Comentarios cerrados