1.000 infants participaran a la Cursa Infantil de Reis 2017

27 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cursa-de-reisEl batle de Palma, JosĂ© Hila, ha presentat avui la Cursa Infantil de Reis 2017. La prova, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport, s’emmarca al programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma i es durĂ  a terme el proper dia 5 de gener a les 12 hores al parc de les Estacions.

 

La promociĂł de l’esport a la infĂ ncia Ă©s un dels objectius del Consistori, segons ha destacat el batle JosĂ© Hila, que tambĂ© ha assenyalat que “aquesta cursa apropa l’esport als mĂ©s petits i els ajuda a incorporar-ho al seu dia a dia com a eina d’hĂ bits saludables”.

cursa-reis1

Les inscripcions sĂłn gratuĂŻtes i es podran realitzar en lĂ­nia al web www.elitechip.net. Enguany, com a novetat, s’obren 1000 inscripcions, 200 mĂ©s que la passada ediciĂł. AixĂ­ es donarĂ  mĂ©s capacitat de participaciĂł als infants que vulguin inscriure-se’n.

 

La cursa està destinada a nins i nines fins a 12 anys, que recorreran diferents distàncies segons les seves categories. Els infants del grup d’iniciació, de 0 a 3 anys, recorreran una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  4 i 5 anys  correrà 400 metres, els infants de 6 i 7 anys cobriran la distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV,  participaran a la prova de 800 metres.

 

 

A les 12 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’iniciació, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edats. La sortida i l’arribada de totes les proves seran al parc de les Estacions i el recorregut, degudament senyalitzat, transcorrerà pel mateix parc.

 

Tots els infants rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la imatge de la cursa, un disseny del il·lustrador Antonio Fernåndez Coca . En finalitzar la cursa cada participant rebrà també una bossa amb una medalla, un berenar i una gorra. Hi haurà aigua i fruita per a tots els participants.

 

A la presentaciĂł de la cursa tambĂ© hi han assistit els representats de les entitats i empreses patrocinadores de l’esdeveniment: BMN (patrocinador principal d’aquest esdeveniment), Escoleta Asima,  AutoVidal, concessionari oficial KIA, Coca Cola, El Corte InglĂ©s, Quely, Cadena Ser, Plaça 18, Loo Rent,  IB-JOVE, Consell de Mallorca i Voluntariat Esportiu de Palma, organitzacions que donen suport a la prova i que fan possible que un any mĂ©s la mĂ gia dels Reis comenci amb aquest esdeveniment esportiu.

 

Gabinet de ComunicaciĂł

Ajuntament de Palma

Telf.: 971 22 59 76

Comentarios cerrados