C.V.Soller ; ARRIBA NADAL, ARRIBA LA IV COPA D’ESPANYA

21 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
img-20151229-wa0088Si hi ha una data de color solleric al calendari voleibolĂ­stic, aquesta Ă©s la de la setmana de la Copa d’Espanya que des de fa quatre anys organitza la Real FederaciĂł Espanyola de Voleibol. La Copa d’Espanya arriba a la seva quarta ediciĂł amb una salut inmillorable. Un torneig d’ambient festiu que cada any ha reunit a mĂ©s i mĂ©s equips, fruit de la impecable organitzaciĂł i dels grans moments que ofereix a tots els participants.

A mĂ©s, les dates conviden a viatjar en famĂ­lia i aixĂČ tambĂ© ho fa molt especial ja que cada partit es converteix en una festa compartida per a totes les famĂ­lies presents. Recordem que els finals de l’ediciĂł passada varen ser presenciades en directe per gairebĂ© 3.000 persones. Xifres espectaculars en aquest tipus d’events esportius en edat escolar. No ens cansam de recordar el viscut l’any passat amb ganes de repetir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta ediciĂł es celebrarĂ  del 27 al 30 de desembre amb la participaciĂł de mes de 200 equips i 3.000 participants (no ens hem equivocat amb els zeros). El nostre club aquest any estarĂ  representat per quatre equips, tots en categoria femenina, les cadets del CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER, vigents campiones d’aquesta competiciĂł i amb ganes de tornar a guanyar el tĂ­tol. TambĂ© tendrem les Cadets B del club, l’equip de Nena Ramon del CVS FUSTES CAN VAQUER SÓLLER. Un equip que tĂ© moltes jugadores que s’estrenen en competiciĂł nacional i que estan molt il·lusionades de participar. En categoria infantil tendrem les subcampiones de l’any passat, CVS CONST MARC GALINDO SÓLLER, dirigides per Alfons Ramon i que va a Guadalajara amb molta il·lusiĂł per intentar fer un gran paper. I per Ășltim el CVS FORN CAN FRAU SÓLLER, l’infantil B del club dirigit per Marta Bauza, amb jugadores molt joves que aniran agafant experiĂšncia en aquesta competiciĂł nacional. Molta sort a totes i a gaudir d’aquesta gran competiciĂł!!
Podeu seguir les notĂ­cies i resultats d’aquesta IV Copa d’Espanya de Voleibol en el segĂŒent enllaç : IV COPA D’ESPANYA.
 
ANIREM INFORMANT!!. AMUNT SULLERICS!!

Comentarios cerrados