L’IME organitza dues festes aquàtiques de Nadal a Germans Escalas i Son Moix

15 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20161215-festa-aquatica. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha organitzat dues festes aquàtiques dins el programa d’activitats de Nadal. La primera jornada tindrà lloc al poliesportiu Germans Escalas el diumenge 18 de desembre i, la segona, al Palau Municipal d’Esport de Son Moix el diumenge 8 de gener. Ambdues activitats lúdiques, que es duran a terme de 10.30 a 13.30 hores, són completament gratuïtes i obertes a tothom.

 

Les piscines disposaran d’un gran circuit amb una composició de tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibris, obstacles… I a les piscines d’aprenentatge els més petits podran gaudir del pont d’equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria, entre d’altres.

L’IME hi augmentarà el dispositiu de socorristes i reforçarà amb monitors les  activitats per a garantir la seguretat dels participants. Els menors de 6 anys hauran d’estar acompanyats per un adult dins l’aigua i serà imprescindible l’ús de la gorra de bany.

 

Després de l’èxit de la passada edició a Son Moix, l’IME hi espera una nombrosa participació, ja que s’ofereix una jornada més que l’any passat, i convida tots els ciutadans i les ciutadanes a participar-hi i a gaudir d’aquesta activitat lúdica i participativa.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Telf.: 971 22 59 76

Comentarios cerrados